این روزها که انواع سیب های خوش رنگ و زیبا در میوه فروشی ها دیده می شود کد بانو ها بی اختیار میل می کنند مقدار زیادتری از آنها خریداری کنند. اما متأسفانه سیب را نمی توان بیش از یکی دو روز نگه داشت چون خیلی زود لکه پیدا می کند و فاسد می شود. برای جلوگیری از این زیاد همین که سیب ها را به خانه آوردید پنبه ای را به محلول گلسیرین آغشته کنید و روی سیب ها بمالید. نه تنها میوه ها براق و درخشان می شوند بلکه گلسیرین رئی آنها یک قشر محافظ به وجود می آورد و مانع از آن می شود که در مقابل هوا فاسد شوند.
برچسبها: پیشگیری از فاسد شدن سیبجلوگیری از فاسد شدن سیبخراب شدن سیبروش جلوگیری از فاسد شدن سیبسیبسیب قرمزشیوه جلوگیری از فاسد شدن سیبفاسد شدن سیب
مطالب مرتبط
رژیم غذایی دیابت؛ یک برنامه غذایی کامل برای دیابتیها
توسط boshra · Published بهمن ۷, ۱۴۰۱ · Last modified دی ۱, ۱۴۰۱
طرز تهیه روغن دنبه بدون بو و خوش طعم در خانه
توسط boshra · Published اسفند ۶, ۱۴۰۱ · Last modified دی ۲۱, ۱۴۰۱
آموزش آسان یک روش جدید برای پخت شلغم
توسط boshra · Published بهمن ۲۲, ۱۳۹۸ · Last modified دی ۲۴, ۱۳۹۸







