ابتدا ماهی را به خوبی تمیز می کنیم. سپس آن را در مخلوط آرد و زردچوبه و نمک و ادویه های مخصوص ماهی می غلطانیم سپس آن را در روغن سرخ می کنیم. در یک ماهیتابه جداگانه مخلوط سیر و جعفری و گشنیز را تفت می دهیم و سپس آب نارنج یا آب لیمو را به آن اضافه می کنیم. سپس ماهی سطخ شده را به آن اضافه می کنیم و یک ربع با شعله کم می گذاریم بماند. سپس ماهی آماده خوردن می باشد.
برچسبها: چگونه ماهی را بپزیمروش پختن ماهیروش تهیه ماهیسرخ کردن ماهیماهینحوه طبخ ماهی
مطالب مرتبط
طرز تهیه پاپس کیک
توسط boshra · Published آذر ۲۵, ۱۳۹۹ · Last modified آبان ۲۸, ۱۳۹۹
چگونه ته چین مرغ درست کنیم؟
توسط مدیر · Published مرداد ۳۱, ۱۳۹۶
طرز تهیه کوئین آمان شیرینی کلاسیک و سنتی فرانسوی
توسط boshra · Published خرداد ۹, ۱۴۰۲ · Last modified اردیبهشت ۴, ۱۴۰۲