ابتدا ماهی را به خوبی تمیز می کنیم. سپس آن را در مخلوط آرد و زردچوبه و نمک و ادویه های مخصوص ماهی می غلطانیم سپس آن را در روغن سرخ می کنیم. در یک ماهیتابه جداگانه مخلوط سیر و جعفری و گشنیز را تفت می دهیم و سپس آب نارنج یا آب لیمو را به آن اضافه می کنیم. سپس ماهی سطخ شده را به آن اضافه می کنیم و یک ربع با شعله کم می گذاریم بماند. سپس ماهی آماده خوردن می باشد.
برچسبها: چگونه ماهی را بپزیمروش پختن ماهیروش تهیه ماهیسرخ کردن ماهیماهینحوه طبخ ماهی
مطالب مرتبط
دستور تهیه ترشی عناب خوشمزه و متفاوت
توسط boshra · Published آذر ۲۰, ۱۴۰۱ · Last modified آبان ۱۲, ۱۴۰۱
آموزش طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی
توسط boshra · Published شهریور ۴, ۱۳۹۷ · Last modified شهریور ۳, ۱۳۹۷
طرز تهیه چیز برگر فریتاتا
توسط مدیر · Published شهریور ۸, ۱۳۹۶