دستور پخت مارینیت قارچ
مواد لازم:
- سرکه =۱۲۰ سی سی
- سیر خرد شده= یک عدد کوچک
- پوره گوجه فرنگی= ۲ قاشق سوپ خوری
- روغن= ۳ قاشق سوپ خوری
- قارچ دکمه ای= ۴۵۰ گرم
- گشنیز جهت تزئین =به مقدار لازم
- پیاز = یک عدد
- برگ بو =تعدادی
طرز تهیه:
سرکه ، سیر ، برگ بو و پیاز را در یک قابلمه بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بجوشد تا پیاز نرم شود. روغن و پوره ی گوجه فرنگی را اضافه کنید و ادویه بزنید.این مخلوط را روی قارچ ها بریزید و یک شب در یخچال قرار دهید.برگ بو و سیر را از مواد خارج کنید و با گشنیز آن را تزئین نمایید.