بهترین کار برای نچسبیدن ژله به ظرف خود این است که ظرف را به مدت ۱۵ دقیق داخل آب سرد قرار دهید و سپس آن را خوب بشویید. سپس طرف را به طور کامل خشک کنید و به مدت ۱۵ دقیق داخل یخچال قرار دهید. بعد از آن مواد ژله را داخل ظرف بریزید. اینگونه ژله به ظرف خود نمی چسبد.
برچسبها: پودر ژلهتهیه ژلهچسبیدن ژله به ظرفچگونه ژله درست کنیمدرست کردن ژلهدستور تهیه ژلهروش تهیه ژلهروش درست کردن ژلهژلهظرف ژله
مطالب مرتبط
طرز تهیه شیرینی های انرژی زا خانگی
توسط مدیر · Published فروردین ۲۷, ۱۳۹۷ · Last modified فروردین ۲۵, ۱۳۹۷
طرز تهیه سوپ قارچ و کلم پیچ
توسط مدیر · Published شهریور ۸, ۱۳۹۶
چگونه آش را تزیین کنیم؟
توسط مدیر · Published مرداد ۳۰, ۱۳۹۶