بهترین کار برای نچسبیدن ژله به ظرف خود این است که ظرف را به مدت ۱۵ دقیق داخل آب سرد قرار دهید و سپس آن را خوب بشویید. سپس طرف را به طور کامل خشک کنید و به مدت ۱۵ دقیق داخل یخچال قرار دهید. بعد از آن مواد ژله را داخل ظرف بریزید. اینگونه ژله به ظرف خود نمی چسبد.
برچسبها: پودر ژلهتهیه ژلهچسبیدن ژله به ظرفچگونه ژله درست کنیمدرست کردن ژلهدستور تهیه ژلهروش تهیه ژلهروش درست کردن ژلهژلهظرف ژله
مطالب مرتبط
طرز تهیه سوپ کلم
توسط مدیر · Published شهریور ۸, ۱۳۹۶
آموزش آسان یک روش جدید برای پخت شلغم
توسط boshra · Published بهمن ۲۲, ۱۳۹۸ · Last modified دی ۲۴, ۱۳۹۸
مرغ تند شیرین کباب شده
توسط مدیر · Published دی ۲۰, ۱۳۹۶ · Last modified دی ۱, ۱۳۹۶