مواد لازم:
۱ـ آب: ۱ کیلوگرم
۲ـ شکر: ۵۰۰ گرم
۳ـ پودر ژله: ۱ قاشق غذاخوری
۴ـ به سلیقه خود می توانید از وانیل، اسانس ها و سایر مواد طعم دهنده: به مقدار لازم استفاده کنید.
طرز تهیه:
ابتدا آب را داخل یک ظرف فلزی ریخته و روی گاز می گذاریم. پودر ژله را به شکر به خوبی مخلوط کرده و پس از به جوش آمدن آب، به آن اضافه می کنیم. به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم تا آب همراه با شکر و پودر ژله بجوشد. سپس آن را از روی گاز بر می داریم و طعم دهنده مورد نظر را به آن اضافه می کنیم. بعد از سرد شدن آن را داخل ظرف مخصوص ژله ریخته و داخل یخچال می گذاریم تا ژله بگیرد.