مواد لازم:
۱ـ بادمجان متوسط: ۸ عدد
۲ـ کشک غلیط: ۲ فنجان
۳ـ گردوی چرخ کرده: ۱ فنجان
۴ـ نعناع داغ: دو قاشق سوپخوری
۵ـ سیر داغ: ۳ قاشق سوپخوری
۶ـ گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
۷ـ روغن: به مقدار کافی
۸ـ زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
۹ـ پیاز رنده شده: یک قاشق سوپخوری
۱۰ـ نمک و فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه:
ابتدا بادمجان را پوشت میگیریم، آن را سه چهار قطعه می کنیم و سپس روی آنها کمی نمک می پاشیم. بادمجان ها را سرخ می کنیم و کشک را با دو لیوان آب داغ به آن اضافه می کنیم و میگذاریم با شعله ملایم بپزد.
پیاز را در روغن تفت می دهیم، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا گوشت با یک فنجان آب داغ بپزد. کشک بادمجان را در یک دیس کشیده و گوشت، گردو و گوشت چرخ کرده را روی آن اضافه می کنیم و چند قاشق کشک روی آن می ریزیم.