کشتی نوح در ایران پیدا شد!

یافته‌ی جدید کاوشگران و باستان‌شناسان، ادعا دارد که بقایای کشتی نوح را در کوهستانی در ایران یافته‌اند. محققان موسسه‌ی مطالعات و تحقیقات باستان‌شناسی «بیس» شواهدی را در کوه تخت سلیمان در استان مازندران پیدا کرده‌اند که گویا همچون تخته چوب‌های فسیل شده، مربوط به کشتی‌ای قدیمی هستند.
محققان گروه بیس، این بقایای فسیلی را در ارتفاع ۴،۵۷۰ متری از سطح دریا و در قله‌ی این کوه که در امتداد رشته‌کوه البرز است، یافته‌اند و نمونه‌هایی از آن‌را در آزمایشگاه‌های تخصصی خود، مورد تجزیه و تحلیل قرار داده‌اند. این آزمایش‌های دقیق، تایید کرده است که این تکه‌های فسیل، متعلق به چوب فسیل شده به سنگ است. اما سوال اینجا است که آن‌ها چگونه متوجه شده‌اند که این فسیل‌ها متعلق به کشتی‌ای چوبی است؟
محققان این گروه، در آزمایشگاه خود متوجه شواهد عجیبی بر روی فسیل‌ها شدند. آن‌ها بقایای موجودات ریز و میکروسکوپی دریایی را بر روی فسیل‌ها یافته‌اند که نشان می‌دهد، روزگاری این چوب‌های باستانی در محیطی دریایی قرار داشته است. محققان این گروه، خاطرنشان می‌کنند که تحقیق و بررسی آن‌ها، دارای مستندات محکم و قوی‌ای است که نشان می‌هد این فسیل‌ها بدون تردید، مربوط یک کشتی بزرگ بوده است.
اما سوال دیگر و مهم‌تر این است که با فرض اینکه ادعای این گروه درست باشد، چگونه می‌توان فهمید این کشتی متعلق به نوح نبی بوده است؟ محققان گروه بیس در این باره می‌‌گویند: «ما کشتی نوح را پیدا کرده‌ایم. هر کس که بخواهد، می‌تواند نمونه‌های آزمایش شده‌ی ما را بررسی کند؛ ما اسناد خود را در اختیار همه قرار می‌دهیم. اما باز هم ما می‌گوییم این کشف می‌تواند نامزد این ادعا باشد. تحقیق‌های ما ادامه دارد.»
طوفان و کشتی نوح از دیدگاه علم، یکی از رازهای اسرارآمیز جهان است؛ چرا که دانشمندان همواره به‌دنبال نشانه‌هایی برای شواهدی از این طوفان بزرگ بوده‌اند. در داستان نوح نبی، آمده است که وی با هدایت خداوند، برای نجات خاندان خداپرستش و حیوانات جهان، کشتی عظیمی را ساخته و از طوفانی بزرگ، جان سالم به‌در برده‌ است.
همچنین در سپتامبر سال جاری، نقشه‌ی ۷۰۰ ساله‌ای کشف شد که گویا محل کشتی نوح را نشان می‌دهد. این نقشه از گنجینه‌ای با ارزشی در کلیسای جامع هرفورد به‌دست آمده است که اطلاعات عجیب و با اهمیتی را در مورد شواهد و مکان‌های رخداد داستان‌های کتاب مقدس، ارائه می‌کند. این آثار متعلق به قرون وسطی هستند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *