گزارش رسمی یوفو دولت آمریکا منتشر شد؛ هیچ توضیحی برای بشقاب پرنده ها وجود ندارد
سرانجام گزارش یوفو دولت آمریکا در مورد بشقاب پرنده ها یا همان اشیا ناشناس پرنده در اختیار عموم مردم قرار گرفت.
گزارش یوفو دولت آمریکا سندی چند صفحهای بوده که درخواست تهیه آن شش ماه پیش توسط رئیس جمهور قبلی آمریکا، دونالد ترامپ امضا شد. هم اکنون، این سند در اختیار سناتورهای آمریکا و همچنین عموم مردم قرار گرفته است. در بررسی این خبر هیجانانگیز با ما همراه باشید.
این گزارش به شکل رسمی در مورد مشاهداتی تهیه شده که با نام پدیدههای هوایی ناشناس (UAPs) شناخته میشوند. پدیدههای هوایی ناشناس نام جدیدی برای یوفوها یا همان اشیا پرنده ناشناخته بوده که از چندین دهه پیش تاکنون، داستانهای مختلفی در مورد ارتباط آنها با موجودات فضایی و حیات فرازمینی نقل شده است.
ورژن غیر محرمانه سند تهیه شده هم که هم اکنون دسترسی به آن امکان پذیر شده، حدودا ۹ صفحه بوده و به اعتقاد برخی، میتوان گزارش مورد نظر را ناامید کننده در نظر گرفت. البته، میتوان گفت که برخی نکات جالبتوجه در گزارش رسمی یوفو دولت آمریکا وجود دارد که مطالعه آنها به هیچ وجه خالی از لطف نیست.
پیش از هر چیز، باید گفت که از اواسط قرن میلادی گذشته، هزاران مورد مشاهده اشیا پرنده ناشناس ثبت شده، اما گزارش اخیر تنها به تعداد محدودی از این مشاهدات پرداخته است. به علاوه، به جای پرداختن به تمامی مشاهدات گوناگونی که تاکنون گزارش شدهاند، تهیه کنندگان سند مورد نظر تنها به مواردی پرداختهاند که مستقیما توسط پرسنل رسمی دولت ایالت متحده، مانند کارکنان ارتش و یا ارگانهای دیگر به ثبت رسیدهاند. بازه زمانی این مشاهدات هم بین نوامبر ۲۰۰۴ تا مارس ۲۰۲۱ است.
گزارش یوفو دولت آمریکا
در بخشی از سند، اشاره شده که دسترسی نداشتن به گزارشهای با کیفیت درباره یوفوها، قابلیت دولت آمریکا برای رسیدن به نتیجهای محکم و قابل استناد در مورد این اشیا ناشناس را محدود کرده است. با این حال، در مورد گزارشهایی که به آنها استناد شده، تهیه کنندگان سند میگویند که فرض اصلی دقت بالای تهیه کننده گزارشها و همچنین انجام صحیح وظایف محوله در طول ماموریت و به هنگام مشاهده یوفوها بود. به این ترتیب، دولت ایالت متحده اعلام کرده که با این فرض، آنچه در گزارشهای محدود مورد نظر آمده قابل استناد در نظر گرفته شدهاند.
در کمال شگفتی، تعداد ۱۴۴ مورد مشاهده در گزارش یوفو دولت آمریکا مورد بررسی قرار گرفتهاند و در میان آنها، تنها یک مورد به صورت کامل قابل توجیه بوده و بروز پدیده مورد نظر به قرارگیری یک بالون در آسمان ارتباط داده شده است؛ بنابراین ۱۴۳ مورد دیگر که توسط مقامات رسمی دولت مشاهده شدهاند، قابل توجیه نبوده و کسی نمیداند که چه دلیلی برای بروز آنها وجود دارد.
به علاوه، این موارد تنها محدود به مشاهدات چشمی نمیشوند و رئیس اطلاعات ملی آمریکا اعلام کرده که در ۸۰ مورد از این گزارشهای ابتدایی از چندین سنسور برای ردیابی یوفوها استفاده شده است. در اکثر این موارد، گفته شده که اشیا پرنده ناشناس به شکلی تمرینات نظامی یا ماموریتهای از پیش برنامهریزی شده را مختل کرده بودند. به این ترتیب تابوی مخصوصی که معمولا به مشاهده یوفوها در آسمان ارتباط داده میشود و محدودیتهای موجود در مشاهدات مورد نظر در نهایت باعث سختتر شدن تحقیق در رابطه با این پدیدهها میشوند.
یوفوهای منحصر به فرد
همانطور که اشاره شد، گزارش یوفو دولت آمریکا نتیجهگیری خاصی را به ما نمیدهد؛ اما اینطور که به نظر میرسد، بروز الگوهای خاصی در مشاهدات از چشم تهیه کنندگان گزارش پنهان نمانده است؛ در ۱۸ مورد از برخورد با پدیدههای هوایی ناشناس که جزئیات آنها موضوع تهیه ۲۱ گزارش مدنظر دولت آمریکا بوده، رفتارها و خصوصیات پروازی عجیب و غریبی در یوفوها دیده شده است.
در گزارش دولت ایالت متحده اشاره شده که برخی از این خصوصیات شامل سرعت باورنکردنی میشوند که هیچ وسیلهای برای تامین نیروی لازم برای رسیدن به این سرعت در یوفوها دیده نشده است. به علاوه در بسیاری از موارد، گزارش شده که این اشیا ناشناس در باد شدید سر جای خود باقی ماندهاند، مانورهای عجیبی را اجرا کردهاند و حتی برخلاف جریان هم حرکت کردهاند.
اما موضوعی که بیش از هر چیز دیگری دلیل تلاش برای تهیه گزارش یوفو دولت آمریکا بوده، خطر این اشیا برای امنیت ملی ایالات متحده است؛ وقتی صحبت از یوفوها به میان میآید، عموم علاقهمندان به دنبال کشف ارتباط پدیدههای مورد نظر با آدم فضاییها هستند، ولی موضوع مهمتری که نظر دولت را به خود جلب کرده، پتانسیل یوفوها برای به خطر انداختن امنیت ملی آمریکاست.
در گزارش تهیه شده، پدیدههای هوایی ناشناس به صورت کلی به عنوانی خطری برای امنیت ملی در نظر گرفته شد و حتی احتمال بروز اختلال در پروازهای مسافربری از طریق این اشیا هم دست کم گرفته نشده است. کارگروه پدیدههای هوایی ناشناس که زیر نظر دولت آمریکا کار میکند، اعلام کرده که حداقل ۱۱ گزارش بروز خطر شدید اصابت یوفوها با خلبانها وجود دارد.
نادانستههای ما در گزارش یوفو دولت آمریکا
البته گفته شده که دولت ایالت متحده هیچ مدرکی از ارتباط پدیدههای ناشناس هوایی با عوامل خارجی ندارد و نمیتوان گفت که دشمنان آمریکا به حدی از پیشرفت تکنولوژیکی رسیدهاند که چنین یوفوهایی را به آسمان این کشور فرستادهاند. با این حال، همچنان تاکید شده که نبود اطلاعات کافی در مورد اشیا ناشناس پرنده و ناتوانی در توجیه دلیل وجود یوفوها میتواند این پدیدهها را به خطری برای امنیت ملی آمریکا تبدیل کند.
گزارش یوفو دولت آمریکا بالاخره منتشر شد
گزارش یوفو دولت آمریکا تاکید کرده که نباید مشاهده اشیا پرنده ناشناس در نزدیکی مراکز نظامی و حساسترین سنسورهای ساخته شده توسط دانشمندان آمریکا را نادیده گرفت.
باید توجه داشت که بخشهایی از گزارش تهیه شده محرمانه بوده و دسترسی به این بخشها تنها برای کنگره آمریکا امکانپذیر است. اطلاعی در مورد محتویات دقیق این قسمتها وجود ندارد، با این حال در مقالهای که مدتی پیش منتشر شد، صحبتهای سیاست مداران آمریکایی در مورد این اطلاعات محرمانه قابل توجه بود. افراد مورد نظر که عضو کنگره آمریکا هستند، در جلسهای محرمانه که تنها برای آنها برگزار شده بود، پیش از انتشار گزارش اخیر به دادههای جمعآوری شده دسترسی پیدا کرده بودند.
لباس بچه گانه ارزان و با کیفیت
توجیههای گوناگون و تحقیقات بیشتر
اعضای کنگره پس از این جلسه محرمانه اعلام کردند که اطلاعات چندان هیجانانگیزی در این گزارش وجود ندارد و به نظر میرسد که موضوع امنیت ملی تنها نگرانی تهیه کنندگان این سند بوده است. دولت ایالت متحده اعلام کرده که احتمال وجود رنج گستردهای از توضیحات برای موارد مشاهده یوفو وجود دارد؛ توضیحاتی مانند حرکت پرندهها، جمع شدن پلاستیک در اتمسفر و یا تشکیل کریستالهای یخ به واسطه جریانهای هوایی گوناگون که از فاصله دور به شکل اشیا ناشناس دیده میشوند.
البته در گزارش یوفو دولت آمریکا اعلام شده که امکان دخالت فناوریهای عجیب خارجی و یا داخلی در پدیدههای مشاهده اشیا پرنده ناشناس هم نباید نادیده گرفته شود. در قسمتی از سند وجود دلایل دیگر برای پیدایش یوفوها هم مورد توجه قرار گرفته و میتوان داستانهای مرتبط با آدم فضاییها و حیات فرازمینی را به این قسمت نسبت داد. با این تفاصیل نیاز به جمعآوری اطلاعات بیشتری وجود دارد و گفته شده که برای آنالیز بهتر پدیدهها، باید دادههای بیشتری در اختیار کارشناسان قرار بگیرد.