معروف ترین موادی که برای تزیین حلیم استفاده می شود، مخلوط روغن و دارچین است. اما برای تزیین حلیم از مواد مختلفی از جمله پودر پسته، پودر نارگیل، خلال بادام، مغز گردو و خود دارچین نیز استفاده کرد.
در ادامه تصاویری از تزیین حلیم آورده ایم تا بتوانید از آنها ایده بگیرید:
طرز تهیه حلیم خانگی :
مواد لازم:
پیاز ۱ عدد گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم گندم (پوست کنده) ۵۰۰ گرم شکر به مقدار لازم روغن به مقدار لازم نمک و دارچین به مقدار لازم
✍️طرزتهیه:
ابتدا گندم را از روز قبل خیس میکنیم و آب آن را چند بار عوض میکنیم .در ظرفی مناسب گندم را قرار میدهیم و با اضافه کردن مقداری آب اجازه میدهیم تا به جوش آید حالا شعله را ملایم کرده و اجازه میدهیم حلیم کمی بپزددر ظرفی جداگانه گوشت را با آب و مقداری پیاز آبپز میکنیم و نصف آن را به همراه مقداری نمک به گندم اضافه میکنیم
و اجازه میدهیم گندم لعاب بیندازدمدت زمان پخت حلیم ۵ ساعت است ولی هرچه بیشتر بپزد خوشمزه تر است بعد از مدت ذکر شده حلیم را از روی حرارت بردارید و اجازه دید کمی سرد شوداگرحلیم شما گلوله گلوله شده و خراب شده است اصلا نگران نباشید و آن را داخل مخلوط کن ریخته یا از صافی رد کنید (مخلوط کن بهتر است)حالا مجددا حلیم را روی حرارت قرار دهید
بقیه گوشت را رشته رشته کرده و به حلیم اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و سپی مقداری کره یا روغن را داغ کرده و مقداری دارچین به آن اضافه کنید و اگر حلیم را با شکر میخورید مقدار بسیارکمی شکر هم به آن اضافه کنید و روی حرارت کمی هم بزنید تا حلیم شما کشدار شود و به اصطلاح خوب جا بیفتد.