جن، دانستنی ها و داستانهای واقعی از جنیان

جن ها غذا می خورند استخوان و ضایعات، غذای جنیان است و ممکن است از خوردنی ها و آشامیدنی های دیگری هم استفاده نمایند. ازدواج هم دارند و به صورت خانوادگی زندگی می کنند و جا و مکان برایشان مطرح نیست نر و ماده دارند. جفت گیری می کنند و مدت بارداری کمتر از انسان دارند و معمولا از هر شکم بیشتر از یک بچه متولد نمی شود.

وضع حمل آن ها آسانتر از بشر است رشد بچه سریعتر و بلوغ هم دارند و ولدشان مثل انسان زیاد نیست طول عمرشان بیشتر از آدمی است مرگ دارند، جسمشان فنا می شود و احتیاج به قبرستان ندارند. سرما و گرما و درد ندارند اما لذت و خوشی و ناخوشی دارند، الفت خانوادگی و خارجی با هم دارند، کار و شغل ندارند.

اکثر حیوانات و جانوران آن ها را می بینند و برایشان عادی است از این رو به آن ها حمله نمی کنند و می توانند خود را به صورت انسان و غیر انسان در آورند آن ها پدیده های بسیار لطیفی هستند و توان انبساط و انقباض خویش را دارند و در حالت عادی در حال انبساطند لذا دیده نمی شوند ولی اگر منقبض شوند می توان آن ها را دید از آن ها می شود عکس گرفت به شرطی که به این کار راضی باشند.

جنیان می توانند از در و پنجره بسته عبور کنند هرجا که هوا بتواند عبور کند جن ها هم می توانند عبور کنند آن ها مثل امواج رادیو می توانند از شکاف درهای بسته و از هر منفذی بگذرند. به علت نداشتن عنصر خاکی قوه طی الارض دارند و در آن واحد می توانند از یک طرف زمین به طرف دیگر بروند چون همیشه با ما در ارتباط و تماس هستند به همه زبان های ما آشنایی دارند معایبی دارند بدتر از بشر ولی معایبی که انسان دارد آن ها ندارند.

روزی که خداوند انسان را خلق کرد فاصله ای بین جنیان و بشر قرار داد که جنیان بدون اذن خدا اجازه نزدیک شدن و آسیب رساندن به آدمیان را ندارند و اصولا اعمال زشت انسان سبب صدمه به خود آن ها می شود و جنیان از طرف خداوند اجازه و اذن اذیت کردن می یابند. هوششان بسیار زیاد است و می توانند افکار را بخوانند ولی آینده و گذشته انسان را نمی دانند و قوه خلاقه ندارند و هر چه ذاتی و همان است که در خلقتشان گذاشته شده است. تا به حال چیزی اختراع نکرده اند.

حکم فقهی تزوج انسان با جنیان این است که علما در این باره اختلاف نموده اند عده ای گفته اند: جایز نیست زیرا اختلاف جنسی موجب امتناع است و بعضی دیگر گفته اند: ان النهی عن نکاح الجن. پیامبر نکاح جن را نهی نموده که این نهی شامل کراهت هم می شود. بعضی از مشاهیر علمای اهل بیت و جماعت می گویند: با بودن شرایط نکاح بین جن و انس ازدواج مانع ندارد و جایز است.

جن ها دارای روح و نفس هستند و از بین خودشان پیامبر ندارند و بایستی از دستورات پیامبر آدمیان پیروی کنند چنانکه عده ای از آن ها به حضرت مسیح گرویدند و عده ای دیگر به حضرت محمد (ص) و بعضی از آن ها از دستورات خداوند سرپیچی می کنند آن ها هم خوب و بد، ظالم و مومن دارند و دارای مذاهب گوناگونند.

جن

عبادتشان طبق همان عقیده ی دینی است که دارند، مثلا جن های مسلمان نماز می خوانند و روزه می گیرند و وظیفه دارند تمام آداب را بجا آورند به خدمت پیامبر و ائمه هدا می رسند و مسائل دینی و حلال و حرام خود را می پرسند.

سعد اسکاف می گوید:

به منزل امام باقر (ع) رفتم، اشخاصی از اتاق امام خارج شدند که مانند ملخهای زرد بودند و پوستین در تن داشتند و از زیادی عبادت لاغر شده بودند، امام فرمود آن ها برادران تو از طایفه جن هستند که به خدمت ما می آیند و مسائل دینی و حلال و حرام خود را از ما می پرسند.

سدیر صیرفی نقل می کند: امام باقر در مدینه به من سفارشهایی فرمود، از مدینه بیرون رفتم، بعد از آنکه امام باقر (ع) به مکه آمدند به حضرتش عرض کردم فدایت شوم مردی نامه شما را آورد که مهرش خشک نشده بود فرمود: ای سدیر ما خدمتکارانی از جن داریم چون خواهیم کاری به فوریت انجام پذیر آن ها را می فرستیم.

احضار روح و تسخیر جن

خداوند احضار جن و روح را تحریم کرده و آن را از گناهان کبیره می شمارد زیرا انسان را از راه حقیقت دور کرده و به عبادت شیطان وادار می کند و سرانجام او را تباه خواهد ساخت. قرآن راجع به تسخیر جن و شیطان تنها از حضرت سلیمان یاد می کند که در سوره انبیاء آیه ۸۲ آمده است

برخی از شیطان ها برای حضرت سلیمان غواصی می کردند و کارهای دیگری جز این انجام می دادند و ما نگهبان آنها بودیم.

از این آیه فهمیده می شود جن هایی که در تسخیر سلیمان بوده اند از نوع جن های شریر و بد بوده اند. جن مثل انسان دو نوع است: مومن و کافر که مومنان از جن را شیطان نمی گویند ولی به کافران آنها اطلاق شیطان شده است.

برای دور کردن جن و شیطان باید به خدا توسل جست. جن به محض شنیدن ذکر ورد فرار می کند. وقتی “بسم الله” گفته شود اثر بد جنهای کافر خنثی می شود “ذکر بسم الله” در دفع و دور کردن شیطان و جن موثر است. از امام صادق (ع) منقول است: هر کس معوذتین (سوره های ناس و فلق) را بسیار بخواند از وسواس و شر جن و انس محفوظ بماند. از آن حضرت نقل است کسی که سوره جن را تلاوت نماید در زندگی دنیا هرگز آسیبی از جن و انس به او نرسد و مورد سحر و کید آنها واقع نشود.

آیه ۵۹ سوره مریم را اگر بنویسند و بشویند و بر جن زده و مصروع بخورانند و یا به بازویش ببندند شفا می یابد.

بسم الله الرحمن الرحیم. فخلف من بعدهم خلف اضاعو الصواه و اتبعوا الشهوات فسوف یلقون غیا

از حضرت علی (ع) منقول است هر که در سفر راه را گم کند فریاد کند “یا صالح اغثنی” یا بقول امام باقر (ع ) بگوید: “یا صالح ارشدو نا الی الطریق رحمکم الله” یعنی یا صالح ما را به راه برسان رحمت خدا بر تو باد بدرستیکه از برادران شما از جنیان شخصی است که صالح نام دارد از برای خدا در شهرها می گردد چون صدای شما را بشنود جواب گوید و راهنمایی نماید.

راوی می گوید: ما در سفری راه را گم کردیم و شخصی از ما دور شد و فریاد زد به نحوی که مذکور شد سپس برگشت و گفت صدای آهسته شنیدم که راه از جانب راست است.

فرق فرشته با جن در چیست؟

ملائکه عطر و بوی خوش و پاکیزگی وضو و غسل را دوست دارند و هر جا بوی خوش باشد متوجه آن ها می شوند و از ظلمت و جای متعفن بدشان می آید ولی شیاطین و اجانین جاهای تاریک و محل های متعفن را دوست دارند و در گلخن حمام و جاهای کثیف جن فراوان است.

  • جایی که معصیت شود فرشته وارد نمی شود ولی جن در آن جا زیاد و فراوان است.
  • در اتاقی که جنب و حایض باشد فرشته وارد نمی شود.
  • ملائکه لباس سفید، قرائت قرآن و منزل امام و ولی خدا را دوست دارند.
  • جن ها از سخن چینی مسرور و خوشحال می شوند.
  • فرشتگان از زن های محجبه مسرور و شاد می گردند و منازلی که چنین زن هایی دارند جن از خانه بیرون می رود.
  • ملائکه از موجودات عالم بالا و عالم ملکوت می باشند و جن ها از موجودات عالم پائین هستند.
  • جنس ملائکه از نور است ولی جنس جن از آتش خالص است.
  • فرشتگان غذا نمی خورند و ازدواج هم نمی کنند ولی جنیان هم غذا می خورند و هم ازدواج می کنند.
  • جن ذریه دارد ولی ملائکه ذریه ندارند.
  • ملائکه گناه و تخلف امر پروردگار را نمی کنند بخلاف جن که گناه و تخلف از امر الهی می کنند.
  • فرشتگان مرگ، شرک و رفتن به جهنم ندارند ولی جن ها مرگ دارند شرک دارند و ستم کاران آن ها به جهنم می روند.
  • شیطان و جن دشمن انسان و بشر بوده و هستند ولی ملائکه نه تنها دشمن انسان نبوده بلکه بر آدمیان استغفار می کنند و از درگاه پروردگار حکیم طلب آمرزش برای آنان می کنند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *