خوراکیهاى فراموش شده

 مواد خوراکیها که ما براى خود انتخاب کرده ایم در ظاهر نیرو بخش و مقوى هستند اما از نظر ویتامین ها و املاح معدنى و عوامل غذایى نسبت به گیاهان پرورش نیافته و بیابانى بسیار فقیر و ناتوان مى باشند. از سیصد و پنجاه هزار نوع گیاه خوراکى فقط ششصد نوع آن کشت مى شود و در حقیقت پایه و اساس تغذیه ى انسان پانصد مرتبه ضعیف تر شده و سیر نزولى داشته است . اقوام نیم وحشى با این که بهداشت صحیحى ندارند به مراتب سالم تر از اشخاص متمدن و شهرنشین مى باشند زیرا غذاى آنها بیشتر از گیاهان وحشى بود بیمار پس از بهبودى با جسم و روح سالم قدم به عرصه ى زندگانى مى گذاشت زیرا با خوردن این داروهاى طبیعى کمبود خود را جبران مى کرد و انبارهاى بدن را از ذخایر غذایى پر مى نمود و مدت زیادى تامین داشت. در سرزمین پهناور ایران بیش از صد هزار گیاه خوراکى که هر یک داراى عناصر متفاوت و بسیارند مى روید و هر یکى سرشار از عوامل و ترکیبات غذایى است که سابقا بسیارى از این ها در مداواى بیماران بکار مى رفت و بهترین وسیله براى جبران گرسنگیهاى نامرئى بود مثلا بیمارى قند را با میوه ها و سبزیهایى معالجه مى کردند که غذاى لوزالمعده بوده و آنرا تشویق به ترشح انسولین مى نمودند ولى امروز با رژیم غلطى که به این دسته از مبتلایان مى دهند آنها را از خوردن غذاهاى اصلى واداشته و منحصرا به آنها گوشت مى دهند و در نتیجه خون آنها ترش شده و سبب پیدایش استن در ادرار آنها شده و بیمارى آنها سخت و بى درمان گردیده و سرانجام به مرگ بیمار خاتمه پیدا مى کند؛ حال آنکه ما مى دانیم که بیمارى قند خودبخود کشنده نیست و چنانچه به شخص مبتلا رژیم صحیحى داده شود هرگز به عوارض خطرناک و کشنده ى این مرض دچار نخواهد شد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *