دستور طبخ سوپ عدس

مواد لازم:

  • روغن مایع= ۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی= ۲ قاشق غذاخوری
  • آب گوشت یا مرغ=۲ لیتر
  • عدس= یک لیوان
  • پیاز درشت= ۳ عدد
  • سیب‌زمینی متوسط= یک عدد
  • نمک و فلفل= به میزان لازم
  • نعناع خشک= برای تزئین
  • آبلیمو= به میزان دلخواه

طرز تهیه:

روغن را داخل قابلمه ریخته و پیاز خرد شده را داخل آن می‌ریزیم تا کمی نرم شود. سپس سیب‌زمینی‌های خردشده را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل را به آن می‌افزاییم. در این مرحله آب گوشت یا مرغ را به مخلوط پیاز و سیب‌زمینی اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم جوش بیاید. سپس عدس‌ها را که از قبل شسته‌ایم به مواد قبلی‌مان اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم ‌ خوب جا بیفتد. پس از این‌که سوپ ما قوام پیدا کرد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا رنگ قرمز خود را به سوپ پس بدهد. وقتی سوپ به این مرحله رسید آن را داخل ظرف مورد نظر می‌ریزیم و با نعناع خشک آن را تزئین می‌کنیم و در صورت تمایل هنگام خوردن به آن آبلیمو اضافه می‌کنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *