طرز تهیه تاکوی گوشت با سس سیراچای تند بادام
زمان آماده سازی: کمتر از یک ساعت
برای ۴ الی ۶ نفر
مواد لازم برای مزه دار کردن:
- یک دوم قاشق چایخوری پودرپنج ادویه چینی
- یک چهارم پیمانه سس سویا
- دو قاشق غذاخوری سرکه برنج
- یک چهارم پیمانه سس شیرین و ترش
- چهار حبه سیر خرد شده
- یک قاشق غذاخوری سس سیراچا( یا سس تند)
- یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
برای تاکو:
- یک کیلو گوشت بدون استخوان
- نمک
- فلفل سیاه
- چهار الی شش عدد نان تورتیلا
برای سس:
- یک دوم پیمانه کره بادام
- چهار حبه سری
- یک چهارم پیمانه سس سویا
- سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- یک قاشق چایخوری شکر قهوهای
- دو قاشق غذاخوری سس سیراچا
- یک دوم پیمانه شیر بادام
طرز تهیه:
۱٫ابتدا تمامی موارد مورد نیاز برای مزهدار کردن را در یک ظرف بزرگ ترکیب نمایید. سپس گوشت را به آن اضافه کنید و اجازه دهید حداقل هشت ساعت در یخچال استراحت کند.
۲٫حالا ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و اجازه دهید به مدت یک ساعت در دمای اتاق استراحت کند. روی گوشت نمک و فلفل بپاشید.
۳٫فر را از قبل با دمای ۳۲۵ درجه گرم کنید. گوشت را در فربه مدت چهار ساعت بپزید .
۴٫در این میان، تمامی ترکیبات سس را در یک ظرف مخلوط نمایید و آن را کنار بگذارید.
۵٫گوشت را از فر خارج کنید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه بماند. سپس بر روی نان تورتیلا بگذارید و با سس سرو نمایید.نوش جان