طرز تهیه خوراک میگو زعفرانی

مواد لازم :

  • یک قاشق غذا خوری کره
  • یک عدد پیاز بزرگ نازک خرد شده
  • شش عدد قارچ ، قطعه قطعه شده
  • یک قاشق چای خوری شکر قهوه‌ای
  • ۳۰۰ گرم سیب زمینی
  • ۲۰ عدد میگو متوسط پوست کنده شده
  • سه قاشق غذاخوری خامه ترش کم چرب
  • یک قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • مقدار کمی زعفران ( یک نیشگون )
  • دو قاشق غذا خوری خرد شده ریحان تازه
  • یک چهارم فنجان رنده شده پنیر پارمسان

طرز تهیه :

کره را در یک ماهیتابه ذوب می‌کنیم و پیاز ، قارچ و شکر قهوه‌ای را درونش تفت می‌دهیم تا پیاز به رنگ قهوه‌ای تبدیل شود که حدودا ۱۰ دقیقه به طول می‌انجامد.

یک قابلمه را از آب پر کرده و سپس سیبزمینی‌ها را درون قابلمه ریخته و ۳ دقیقه اجازه می‌دهیم بجوشد و سپس تخلیه کنید.

حال یک ماهیتابه می‌آوریم و میگو‌ها را درونش ریخته و حدود ۵ دقیقه بعد از اضافه کردن پیاز روی حرارت متوسط تفت می‌دهیم تا رنگ شفاف صورتی رنگی پیدا کند سپس خامه ترش ، فلفل قرمز و زعفران را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا بجوش آید و غل ریز بزند.

سپس سیب‌زمینی‌ها را به همراه پنیر پارمسان و ریحان خرد شده و میگو‌ها در ظرف می‌کشیم و به سلیقه خود تزئین کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *