طرز تهیه خورشت چغاله بادام

با چند نوع میوه معمولاً می توان خورش و یا ترشی تهیه کرد که چغاله بادام یکی از انواع آنهاست.

مواد لازم:

گوشت خورشتی              ۴۰۰گرم

پیاز خورد و سرخ شده       یک عدد متوسط

چغاله بادام                    ۲۰۰ گرم

نعنا و جعفری خورد شده    ۳۰۰گرم

نمک و فلفل و ادویه          به میزان لازم

آب غوره                        به میزان لازم

آب                               ۴ لیوان

طرز تهی هخورشت چغاله بادام:

ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و ۳،۴ دقیقه صبر کنید، سپس ۴ لیوان آب را اضافه کنید و به مدت ۴۵تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و ۱۰دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد. حال غذا آماده است.

نکات:

۱-می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.
۲-در صورت تمایل می توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز بزنید.
۳-اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند.
۴-از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد.
۵-این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *