طرز تهیه خورش مرغ با انار- خورش مرغ ناردون

خورش مرغ با انار

خورش مرغ با انار

خورش مرغ با انار جزء آن دسته از غذاهایی هست که با انار آماده میشه و میتونه جزء لیست غذاهای شب یلدا باشه براتون.

تا فرصت دارین و انار هست هنوز خورش مرغ ناردون رو امتحان کنین و از این غذای پاییزی لذت ببرین.

مواد لازم:

مرغ: به تعداد نفرات ( ۴ قسمت شامل ران و سینه )

پیاز درشت: ۲ عدد
انار ترش: ۱.۵ لیوان

رب انار: ۲ تا ۴ قاشق  غذاخوری

گردوی خرد شده: نصف لیوان

ادویه مرغ، زردچوبه، نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه خورش مرغ با انار:

من برای غذاهای اصلی با مرغ همیشه برای اینکه بوی بد مرغ رو از بین ببرم تکه های مرغ رو با یک پیاز، دو تکه چوب دارچین و نمک به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش می جوشانم.

بعد از این مدت مرغ ها رو بیرون آورده و شسته و با هر رسپی ای که دوست دارین آنها رو آماده خوردن کنین.

خب بعد از کاری که گفتم مرغ ها رو در یک قابلمه مناسب با روغنی که گرم شده قرار میدیم و حسابی سرخش میکنیم تا همه جاش طلایی بشه و بعد ادویه مخصوص مرغ یا کاری ، زردچوبه و نمک و فلفل سیاه میریزیم تفت داده و بعد ۲ لیوان آب اضافه کرده اجازه میدیم مرغ کامل بپزه.

در این فاصله پیازها رو خرد کرده و یک پیاز داغ اساسی درست می کنیم، بعد از کرانچی شدن پیازها، دانه های انار رو  اضافه کرده ۱ دقیقه تفت میدیم تا کمی نرم بشن.

انارها رو بیشتر تفت ندین چون رنگ قرمزیشون کمرنگ تر میشه.

بعد از اینکه مرغ ها کامل پخت مخلوط پیاز داغ و دانه انار رو به همراه رب انار به مرغ اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه زمان میدیم تا خورش مرغ ناردون جا بیفته.

اگر دوس دارین خورش مرغ ناردون ترش باشه ۴ قاشق رب انار اضافه کنین و در غیر این صورت از رب انار کمتری اضافه کنین … البته این مقدار برای رب انار ترش گفته شده.

استفاده از گردو در خورش مرغ با انار کاملا دلخواه هستش اگر دوس دارین اضافه نکنین.

در صورت استفاده از گردو در زمانی که پیاز داغ و انار رو به خورش اضافه می کنین گردو هم ریخته بشه.

میزان ترشی و نمک غذا رو در پایان اندازه کنین و با دانه های انار و گردو تزیین کنین.

در این رسپی من از گوشت کتف بوقلمون استفاده کردم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *