طرز تهیه سوپ سبزیجات ساده مخصوص سلامت روده

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • سه چهارم پیمانه از بادام هندی خام
  • دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
  • دو حبه سیر خرد شده
  • پنج پیمانه کلم برکلی، گل کلم یا گوجه فرنگی خرد شده
  • سه الی چهار پیمانه آب
  • دو الی سه قاشق چایخوری نمک
  • یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه:

ابتدا بادام هندی را در یک کاسه از آب قرار دهید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه در همین حالت باقی بماند. سپس آن را بشویید و خرد کنید. در یک ظرف بزرگ، روغن را روی حرارات متوسط گرم کنید. پیاز و سیر را در این ظرف حرارت دهید تا نرم شود. اینکار ممکن است ۵ دقیقه زمان نیاز داشته باشد. سبزیجات مورد علاقه خود را به این ترکیب اضافه کنید و سپس آب مورد نیاز را به آن بیفزایید. مقدار آب باید به گونه‌ای باشد که روی سبزیجات را بپوشاند. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه اجازه دهید روی حرارت بپزد تا سبزیجات نرم شود. مواد را بعد از خنک شدن به مخلوط کن یا میکسر انتقال دهید و خوب هم بزنید. بادام هندی را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. طعم آن را بچشید و اگر نیاز بود باز هم نمک یا فلفل اضافه کنید.

ارزش تغذیه‌ای: این غذا:۲۱۵ کالری، ۷ گرم پروتئین، ۱۴ گرم کربوهیدرات، ۴ گرم فیبر، ۲ گرم شکر، ۱۶.۵ گرم چربی، ۸۱۴ میلی گرم سدیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *