طرز تهیه سوپ سبزیجات ساده مخصوص سلامت روده
مواد لازم برای ۴ نفر:
- سه چهارم پیمانه از بادام هندی خام
- دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل
- یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
- دو حبه سیر خرد شده
- پنج پیمانه کلم برکلی، گل کلم یا گوجه فرنگی خرد شده
- سه الی چهار پیمانه آب
- دو الی سه قاشق چایخوری نمک
- یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه:
ابتدا بادام هندی را در یک کاسه از آب قرار دهید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه در همین حالت باقی بماند. سپس آن را بشویید و خرد کنید. در یک ظرف بزرگ، روغن را روی حرارات متوسط گرم کنید. پیاز و سیر را در این ظرف حرارت دهید تا نرم شود. اینکار ممکن است ۵ دقیقه زمان نیاز داشته باشد. سبزیجات مورد علاقه خود را به این ترکیب اضافه کنید و سپس آب مورد نیاز را به آن بیفزایید. مقدار آب باید به گونهای باشد که روی سبزیجات را بپوشاند. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه اجازه دهید روی حرارت بپزد تا سبزیجات نرم شود. مواد را بعد از خنک شدن به مخلوط کن یا میکسر انتقال دهید و خوب هم بزنید. بادام هندی را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. طعم آن را بچشید و اگر نیاز بود باز هم نمک یا فلفل اضافه کنید.
ارزش تغذیهای: این غذا:۲۱۵ کالری، ۷ گرم پروتئین، ۱۴ گرم کربوهیدرات، ۴ گرم فیبر، ۲ گرم شکر، ۱۶.۵ گرم چربی، ۸۱۴ میلی گرم سدیم.