طرز تهیه سویچه صدف

مدت زمان کلی : ۴۵ دقیقه

برای ۸ نفر

اطلاعات تغذیه‌ای:

۶۳ کالری، ۲ گرم چربی، ۱۴ میلی گرم کلسترول،۰ گرم فیبر، ۷ گرم پروتئین، ۴ گرم کربوهیدرات، ۲۹۳ میلی گرم سدیم، ۰ میلی گرم آهن، ۸ میلی گرم کلسیم

شما می‌توانید این غذا را با نان مکزیکی سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه سویچه:

  • یک قاشق غذاخوری پیازچه سبز خرد شده
  • یک حبه سیر خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
  • نصف فلفل دلمه‌ای زرد
  • نصف فلفل دلمه‌ای قرمز
  • دو قاشق چایخوری هالاپینیو(فلفل)
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • به میزان دلخواه زنجیبل
  • آب دو عدد لیموی تازه
  • یک قاشق غذاخوری روغن دانه انگور
  • ۴۵۳ گرم صدف تمیز شده

طرز تهیه:

  1. پیازچه، سیر، گشنیز، فلفل‌های دلمه‌ای، هالاپینیو، یک چهارم قاشق چایخوری نمک، زنجبیل، آب لیمو و روغن را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. صدف‌ها را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید. سپس با نمک و فلفل سیاه سرو نمایید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *