طرز تهیه شیرینی کشمشی

مواد لازم :

  • نصف فنجان کره ، نرم
  • یک فنجان کره بادام زمینی
  • یک و یک سوم فنجان شکر قهوه‌ای
  • دو قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • دو عدد تخم مرغ
  • یک سوم فنجان آب
  • یک فنجان آرد همه منظوره
  • یک فنجان آرد گندم
  • دو فنجان آرد جو
  • نصف فنجان جوانه گندم
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • یک قاشق چای خوری دارچین
  • دو قاشق چای خوری جوش شیرین
  • یک فنجان کشمش

طرز تهیه :

ابتدا فر را بر روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۵ درجه سانتی گراد ) قرار می‌دهیم و ظرف را چرب کرده و دو کاغذ روغنی روی سینی فر پهن می‌کنیم.

کره ، کره بادام زمینی ، شکر قهوه‌ای و وانیل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و با همزن برقی به هم می‌زنیم تا مانند خامه شود سپس تخم مرغ و آب را اضافه کرده و هم می‌زنیم.

در ظرفی دیگر ، آرد ، جو ، جوانه گندم ، نمک ، دارچین و جوش شیرین را ترکیب کرده و مخلوط می‌کنیم تا کاملا به هم بخورد حال محتویات دو ظرف را با هم مخلوط می‌کنیم سپس کشمش را اضافه می‌کنیم.

درون فر قرار می‌دهیم و به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه سپس از فر خارج کرده و ۲ دقیقه اجازه می‌دهیم و سپس به قفسه های خنک انتقال می‌دهیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *