طرز تهیه طرز تهیه دسر خرما ی خانگی

دسر خرما

مواد لازم برای تهیه  دسر خرما :

بسکوئیت نرم شده :               ۲ و ۳/ ۱ لیوان

شیر عسل :                       ۴/ ۳ لیوان

خرما بدون هسته :                ۱ و ۲/ ۱ لیوان

مغز گردو نرم شده :               ۲/ ۱ لیوان

کره :                                 ۲۰۰ گرم

شکلات مایع :                       مقداری برای تزئین

طرز تهیه دسر خرما ی خانگی :

دسر خرما

 

۱ – خرما+شیرعسل+کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید.

۲ – مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود.

۳ – مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود.

۴ – بسکوئیت نرم شده+مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.

۵ – مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.

۶ – ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را بصورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید.

۷ – روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.

۸ – ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید.

نکته: روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *