طرز تهیه عدس بل حمود، عدس با آب‌لیمو ‏

مجموع زمان: ۵۵ دقیقه

آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۴۵ دقیقه

مواد لازم:

مخصوص ۸ تا ۱۰ نفر

  • ۶۵۰ گرم عدس سیاه، معادل ۳ فنجان( بهترین جایگزین برای آن عذس سبز فرانسویست)
  • ۱ لیتر آب
  • ۲ عدد سیب‌زمینی، پوست کنده، خردشده
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری آرد
  • ۶ حبه سیر، له شده
  • ¼ فنجان گشنیز، خردشده
  • ¼ فنجان آب لیمو
  • کمی نمک
  • کمی فلفل

طرز تهیه:

  1. عدس‌ها را با آب به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا بپزند. سیب‌زمینی‌ها را بیافزائید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه‌ی دیگر با هم بپزند، هر از گاهی مواد را هم بزنید تا عدس‌ها نرم شوند.
  2. سیر و گشنیز را با ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون سرخ نمائید تا نرم شوند. سپس به عدس‌ را بیافزائید.
  3. آرد را در ۲ قاشق سوپ‌خوری آب حل کنید و به عدس اضافه نمائید.
  4. اجازه دهید همه مواد به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزند، هر از گاهی آنها را هم بزنید تا نسوزند و نچسبند. پیش از سرو آب لیمو را به آن بیافزائید.
  5. این غذا را هم می‌توان گرم و هم سرد با نان پیتا( تافتون) به عنوان پیش غذا سرو نمود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *