طرز تهیه عدس بل حمود، عدس با آبلیمو
مجموع زمان: ۵۵ دقیقه
آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۴۵ دقیقه
مواد لازم:
مخصوص ۸ تا ۱۰ نفر
- ۶۵۰ گرم عدس سیاه، معادل ۳ فنجان( بهترین جایگزین برای آن عذس سبز فرانسویست)
- ۱ لیتر آب
- ۲ عدد سیبزمینی، پوست کنده، خردشده
- ۲ قاشق سوپخوری آرد
- ۶ حبه سیر، له شده
- ¼ فنجان گشنیز، خردشده
- ¼ فنجان آب لیمو
- کمی نمک
- کمی فلفل
طرز تهیه:
- عدسها را با آب به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا بپزند. سیبزمینیها را بیافزائید و اجازه دهید ۱۵ دقیقهی دیگر با هم بپزند، هر از گاهی مواد را هم بزنید تا عدسها نرم شوند.
- سیر و گشنیز را با ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون سرخ نمائید تا نرم شوند. سپس به عدس را بیافزائید.
- آرد را در ۲ قاشق سوپخوری آب حل کنید و به عدس اضافه نمائید.
- اجازه دهید همه مواد به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزند، هر از گاهی آنها را هم بزنید تا نسوزند و نچسبند. پیش از سرو آب لیمو را به آن بیافزائید.
- این غذا را هم میتوان گرم و هم سرد با نان پیتا( تافتون) به عنوان پیش غذا سرو نمود.