طرز تهیه قارچ شکم پر با پنیر پیمنتو

این قارچ‌های شکم پر یک پیش غذای عالی است. پنیر پیمنتو(فلفل شیرین) یکی از طعم‌هایی است که برای تکمیل این غذا نیاز دارید .

برای ۸ نفراین قارچ‌های شکم پر یک پیش غذای عالی است. پنیر پیمنتو(فلفل شیرین) یکی از طعم‌هایی است که برای تکمیل این غذا نیاز دارید .

  • برای ۸ نفر
  • زمان آماده سازی:۳۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۱۵ دقیقه
  • زمان آماده سازی تا اتمام: کمتر از ۴۵ دقیقه

مواد لازم:

  • ۲۲۶ گرم پنیر پیمنتو
  • ۲۲۶ گرم قارچ(درون قارچ‌ها را خارج کنید)
  • یک دوم پیمانه پیاز خرد شده
  • ۴ حبه سیر بزرگ خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • جعفری تازه خرد شده

طرز تهیه:

  1. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
  2. روغن را گرم کنید و پیاز ، ساقه‌ی قارچ و سیر را به آن اضافه کنید.
  3. از روی حرارت بردارید و پنیر پیمنتو را به آن اضافه کنید.
  4. حالا قارچ‌های خالی شده را با مواد بالا پرکنید .به مدت ۵ الی ۸ دقیقه در فر بپزید .مواد را با جعفری سرو کنید.
  • زمان آماده سازی:۳۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۱۵ دقیقه
  • زمان آماده سازی تا اتمام: کمتر از ۴۵ دقیقه

مواد لازم:

  • ۲۲۶ گرم پنیر پیمنتو
  • ۲۲۶ گرم قارچ(درون قارچ‌ها را خارج کنید)
  • یک دوم پیمانه پیاز خرد شده
  • ۴ حبه سیر بزرگ خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • جعفری تازه خرد شده

طرز تهیه:

  1. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
  2. روغن را گرم کنید و پیاز ، ساقه‌ی قارچ و سیر را به آن اضافه کنید.
  3. از روی حرارت بردارید و پنیر پیمنتو را به آن اضافه کنید.
  4. حالا قارچ‌های خالی شده را با مواد بالا پرکنید .به مدت ۵ الی ۸ دقیقه در فر بپزید .مواد را با جعفری سرو کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *