غارها و فرازمینی ها – ایا غارها گذرگاهی برای موجودات فضایی بوده اند

نقاشی غار ۷۰۰۰ ساله در استرالیا

ادامه پست قبل
غارها و فرازمینی ها

نمایش های سنتی ترسناک

اونها نمایش هایی را اجرا می کرده اند تا مردم را بترسونند و مطمئن بشن که مردم میدونند اینجا یک غار ممنوعه هست .

ولی در حقیقت اینجا مکان نگهداری یک تکنولوژی غریبه و احتمالا یک معبر کیهانی بوده .

آیا ممکن است که “پلوتونیون” یک گذرگاه فرازمینی بوده باشد؟

گذرگاهی که تحت مراقبت کشیشان بوده تا از ورود دیگران جلوگیری کنند؟

اما چرا؟

شاید پاسخ را بتوان در سایت باستانی دیگری در حدود ۷,۰۰۰ مایل دورتر از اینجا یافت .

ماچوپیچو

“ماچوپیچو” ، پرو

این ویرانه های باستانی اینکایی ، در حدود ۵۰ مایلی “کوزکو” در آغوش کوههای بلند “آند” جای گرفته و عبارت از مجموعه کاخهاییست که متعلق به قرن پانزدهم است.

در زاویه جنوب غربی، در جایی که باستانشناسان آن را به عنوان میدان عمومی می شناسند .

“معبد سه پنجره” واقع شده است .

میدانی سنگی به طول ۳۵ فوت و عرض ۱۴ فوت که در طول یکی از دیوارهای آن سه پنجره ذوذنقه ای تعبیه شده است.

کتب تاریخی اشاره می کنند که پنجره های “معبد سه پنجره” طوری ردیف شده اند تا طلوع خورشید تحویل ماه جوئن درست در زاویه دقیقی وارد بشه.

کل بنا در جهت دریافت اولین شعاع نور خورشید از پس کوه ، و از خلال این سه پنجره در زمان تحویل تابستانیست.برخی از متخصصان بر این باورند که این سه پنجره حکایت از افسانه اینکایی “خلقت” دارند .

بر اساس این افسانه “ویراکوچا” فرزند خدای خورشید از طریق سه دروازه اسرارآمیز کوهستانی قدم به این جهان گذاشته و تمدن “اینکا” را بنیاد نهاده است.

در داستان اینکایی “خلقت” فرزندان خورشید، یعنی “برادران ایار” از سه معبر فرود آمدند.و از سه پنجره قدم به درون گذاشتند تا “ملت اینکا” را به وجود بیارند .

 

گفته اند معبدی با سه پنجره که در “ماچوپیچو” واقع هست سمبل همین رویداد معجزه آمیزه این برادران فرزندان الهه ای به نام “ویراکوچا” بودند که ظاهرا برای اولین بار خرد و دانش و مقدمات تمدن را به مردم امریکای جنوبی ارائه کرده.و صرفا با نگاه کردن از درون این پنجره ها ذهن میتونه پرواز کنه و یک بار دیگر با این خدایان تماس برقرار کنه و با اونها متصل بشه.

برخی از نظریه پردازان فضانوردان باستانی بر این باورند که شاید حکایت اینکایی “خلقت” بیش از یک اسطوره سازی صرف باشد.

آنها معتقدند که این می تواند توصیف سفری از طریق یک معبر کیهانی باشد که هزاران سال پیش به وقوع پیوسته است شما وقتی این افسانه را مطالعه می کنید فورا با خودتون فکر می کنید که این یک جور دروازه کیهانیست که اینها توصیف کرده اند واین فرزندان خورشید،این موجودات پیشرفته آسمانی ، یک جور تکنولوژی کیهانی را در اختیار داشته اند که به اونها این امکان را داده تا این دروازه ها را باز کنند شاید هم این حکایت اینکایی یک جور یادآوری از استفاده از تکنولوژی این دروازه ها باشه “برادران ایار”ممکنه موجوداتی کاملا حقیقی بوده باشند .که به زمین آمده اند و میهمان “اینکاها” شده اند و اصول علم و تکنولوژی و زبان محاوره خودشون و همه وجوه تمدن را به اونها بخشیده باشند .و برای رسیدن به اینجا هم از یک تکنولوژی معبر کیهانی در کنار این کوه استفاده کرده باشند آیا امپراطوری بزرگ “اینکا” به دست فرازمینی هایی بنا شده که از طریق معبری کیهانی به زمین آمده اند؟

آیا این موضوع می تواند توضیح دهد که چرا سایتهایی همچون “پلوتونیون” به شدت مورد حفاظت بوده اند؟

شاید پاسخ این سوال ، پیش از اینها کشف شده باشد آنهم نه در جهان باستان، بلکه به دست “علم” شهر “پرینستِن” ، ایالت نیوجرزی جولای ۱۹۳۵ ضمن کار در “انستیتوی مطالعات پیشرفته” فیزیکدانان،”البرت آینشتاین” و “نِیتان روزِن”ایده ای خلاقانه را منتشر کردند.

آنها به این نتیجه رسیدند که تئوری نسبیت در واقع می تواند میان بُری به تسلسل فضا-زمان بزند این معابر ، موسوم به “پل آینشتاین-روزن ” که بیشتر به نام “کرمچاله” مشهورند دو مکان جدا از هم را به هم متصل کرده و سفر به دوردست ترین ستاره های کیهان را ممکن می کنند. چیزی که شما به اون اشاره کردید ساختاری فضاییست که همراه با خم شدن بسیار بسیار شدید فضا و اتصال دو نقطه کاملا متفاوت در فضاست.

یعنی اگر یک تکه کاغذ رو در نظر بگیرید که از یک طرف به طرف دیگه خم شده و بعد مشتی به دو سطح موازی روبروی هم بزنید و یک نقطه را به نقطه روبروش وصل کنید.

این میشه یک تعریف ابتدایی از کرمچاله

اگر فاصله سیاره ما تا نزدیک ترین منظومه رو در نظر بگیرید می بینید که فاصله ای حدود ۴٫۲ سال نوریست یعنی اینکه شما باید ۴٫۲ سال با سرعت نور که برابر است با ۱۸۶,۰۰۰ مایل در ثانیه سفر کنید تا به اونجا برسید اما تنها راه واقعی برای انجام اینکار استفاده از یک جور “کرمچاله” است.

در حالیکه ایده سفر در کرمچاله احتمالات خارق العاده ای را مطرح می کند اما به دست آوردن این تکنولوژی نیازمند کنکاشهای کلانی است.

دانشمندان برآورد کرده اند که ایجاد یک سفر با استفاده از کرمچاله نیازمند انرژیی بسیار فراتر از توان تولید انرژی ماست.

اما یک تئوری در باره “ضد ماده” شاید بتواند کلیدی را برای باز کردن قفل سفر کرمچاله ای فراهم کند.

شما به ماده ای با جرم منفی نیاز دارید در حالیکه ما فقط ماده با جرم مثبت را می شناسیم.

برای همین هم اسم این ماده رو” ضد ماده ” گذاشتیم نه اینکه نتونه وجود داشته باشه .

فقط ما هنوز بهش دسترسی پیدا نکرده ایم خلاصه کلام اینکه این کار نیازمند صرف مقادیر عظیمی از انرژیست.

فرض کنید که میخواهید جرم کل “ژوپیتر” (مشتری) را بردارید و اون رو به انرژی تبدیل کنید می دونید که اینجا صحبت از یک انرژیست که میلیونها میلیون بار قوی تر از یک بمب هسته ایست با وجود آنکه بیشتر دانشمندان میگویند که حتی اگر چنین امکانی وجود داشته باشد .

ما هنوز راه درازی برای رسیدن به تکنولوژی کرمچاله در پیش داریم .

اما کسانی هستند که معتقدند ، این میان برهای کیهانی پیش از اینها وجود داشته اند در سال ۱۹۹۱، دانشمندان “دانشگاه وَندِربیلت” اعلام کردند که آشفتگی حاصل از “بیگ بنگ” نه تنها موجب خلق کیهان شد بلکه ممکن است که حتی موجب فرم گرفتن کرمچاله هایی در میلیونها سال پیش شده باشد.

در جریان “بیگ بنگ” خودِ فضا-زمان، به هم فشرده شده از هم باز شده، یا منقبض شده و یک تئوری هم میگه که اگر شما شیئی به اندازه کوه هیمالیا داشته باشید فضا-زمان پیرامون این شئ ممکنه چنان در فشار باشه که باعث بشه این شئ را در افق خودش فشرده کنه.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *