پخت و پزی صحیح راهی برای پیشگیری از سرطان

سیب زمینی پخته شده

ماده شیمیایی «دی اکسین» می تواند باعث بیماری سرطان گردد بویژه سرطان سینه ، «دی اکسین» برای سلول های بدن فوق العاده مضر می باشد . هرگز بطری های پلاستیکی حاوی آب را برای یخ زدن آب ، داخل فریزر قرار ندهید زیرا این عمل سبب آزاد شدن ماده دی اکسین از بطری پلاستیکی به درون آب می گردد .

دکتر «ادوارد فوجیموتو» رئیس بیمارستان «کاستل» اظهار داشت : هرگز برای گرم کردن غذا در مایکروویو از ظروف پلاستیکی استفاده نکنید بویژه غذاهایی که حاوی روغن و چربی می باشند زیرا ترکیب چربی و حرارت بالا و پلاستیک با یکدیگر سبب آزاد شدن ماده سمی «دی اکسین» به داخل غذا شده و سرانجام از طریق خوردن این غذا وارد سلول های بدن ما می شود … وی توصیه می کند برای گرم کردن غذا در مایکروویو از ظروف شیشه ای ، پیرکس و یا سرامیک استفاده نماییم . وی همچنین می گوید حتی زمانی که برای پختن و یا گرم کردن غذایی درپوش پلاستیکی بر روی ظروف غذا قرار می دهید و داخل مایکروویو می گذارید برای سلامتی خطرناک است زیرا زمانی که ظروف غذایی که دارای درپوش پلاستیکی است داخل مایکروویو قرار می گیرد حرارت بسیار بالا سبب می گردد مواد سمی خطرناک که در ترکیبات درپوش پلاستیکی وجود دارند ذوب شده و به داخل مواد غذایی ریخته شوند . شما می توانید به جای درپوش های پلاستیکی در مایکروویو از دستمال های کاغذی استفاده نمایید .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *