مواد لازم:
شکر : ۴ قاشق غذا خوری
شیر: نیم لیتر
زرده تخم مرغ: ۴ عدد
زعفران : به مقدار لازم
خامه فریز شده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
شکر و زرده تخم مرغ را خوب با هم مخلوط کنید. مقداری زعفران جوشیده شده به آن اضافه کنید و هم بزنید . باقی زعفران را بریزید و مجدداً هم بزنید تا حباب بزند و پف کند. شیر را بجوشانید و کم کم اضافه کنید . بستنی را در فریزر گذاشته ، بعد از ۲ ساعت درآورده و دوباره هم بزنید . این کار را ۳ بار تکرار کنید . در تکرار آخر، خامه را که فریز کرده اید، ریز کنید و در بستنی بریزید و هم بزنید. سپس دوباره در فریزر قرار دهید. بستنی را با قاشق گرد شکل بدهید . میتوانید با پسته و بادام و گردو تزئین کنید.