چگونه ماکارونی درست کنیم؟

چگونه ماکارونی درست کنیم؟

 

مواد لازم:

۱ـ ماکارونی رشته ای: ۱ بسته ۵۰۰ گرمی

۲ـ پیاز: ۱ عدد

۳ـ گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم

۴ـ فلفل دلمه: ۱ عدد متوسط

۵ـ نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار مورد نیاز

۶ـ رب گوجه فرنگی:۴ قاشق غذاخوری

۷ـ آبلیمو: دو قاشق غذاخوری

۸ـ یک سیب زمینی متوسط


طرز تهیه:

برای تهیه مایه ماکارونی روش های مختلفی وجود دارد که یکی از این روش ها را بیان می کنیم. ابتدا پیاز را داخل گوشت چرخ کرده رنده می کنیم، کمی روغن به آن اضافه کرده و روی گاز می گذاریم تا آب بیندازد و گوشت بپزد.
در مرحله بعدی فلفل دلمه را خرد کرده و به گوشت اضافه می کنیم. سپس کمی آب به آن اضافه کرده و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم. وقتی آب این مواد کشیده شد کمی رب اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود.
در قابلمه آب ریخته و وقتی جوش آمد ماکارونی را داخل آن می ریزیم. کمی نمک، زرد چوبه و روغن اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد. وقتی که نشاسته ماکارونی پس داد، آن را از روی گاز بر می داریم و آبکش می کنیم.
برای ته دیگ ته قابلمه روغن می ریزیم و سیب زمینی حلقه شده را به طور کامل ته قابلمه قرار می دهیم. سپس ماکارونی را روی آن ریخته، مایه را لا به لای آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا کامل بپزد.

مطالب مرتبط

۱۴ دیدگاه‌

  1. ستایش گفت:

    دقیقااااااا:)))))

  2. مهدیه سلیاری گفت:

    از ماکارانی خشممم میاد

  3. ارام گفت:

    بهترین راه حل برای رنگ ماکارونی: ۱- استفاده از رب گوجه خوب و برندی که امتحانش رو پس داده – ۲ از همه مهم تر، وقتی ماکارونی رو آب کش کردین، مقدار خیلی خیلی کم (نصف قاشق) رب داخل آب کش بریزید و ماکارونی رو باهاش به خوبی مخلوط کنید

  4. زهرا گفت:

    سلام من هر وقت ک ماکارانی درست میکنم رنگ غذام قرمز و پررنگـدر نمیاد درحالیک گوجه و رب هم زیاد میزنم میشه بهم کمک کنید مرسی

  5. سپیده گفت:

    سلام ببخشیدمن ماکارانی درست کردم ولی حالت خمیرشده وبهم چسپیده هیچ راهی هست که بشه درستش کردواستفاده کرد؟؟ممنون میشم کمکم کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *