۶ ویژگی منو رستوران خوب

راه اندازی رستوران و رستورانداری، کار سختی است. با مقررات دولتی، هزینه های عملیاتی و نگرانی هایی از بازاریابی، احتمالا فکر می کنید موارد زیادی برای نگرانی شما وحود دارد. اما در این میان طراحی منو رستوران می تواند به جذب مشتریان کمک کند یا آن ها را برای همیشه از لیست مراجعینتان پاک کند. با اضافه کردن مقداری ملاحضات، می توانید ارزش افزوده ای در منوی رستوران خود ایجاد کنید اما نباید موارد اشتراکی میان تمامی منوهای رستورانی را از یاد ببرید. درس گرفتن از نمونه های منوی رستوران های موفق به شما کمک میکند تا منویی برجسته ایجاد کنید.

ویژگیهای منو رستوران خوب

وضوح منو

یکی از مهم ترین جنبه های طراحی منو، وضوح آن است. به این معنی که باید نوشته های روی منو، به راحتی قابل خواندن باشد.اگر مشتریان شما به سختی بتوانند نوشته های منو رستوران را بخوانند، در اولین قدم از مرحله تجربه مشتری، شکست می خورید. هیچ کسی دوست ندارد برای انتخاب غذا، عینک خود را بیرون آورد و یا نور موبایلش را به روی منو بتاباند تا بتواند به راحتی نوشته های روی آن را بخواند.

حدود قیمت

خوب است که در منو، قیمت هر غذا ذکر شود. تصور کنید افراد برای انتخاب غذا، مرتب به میز پیشخوان رستوران مراجعه کنند و قیمت هر غذا را طالب شوند. پس بهتر است حق انتخاب بیشتری به مشتریان خود دهید و رو به روی هر غذا، قیمت را ذکر کنید.

پاکیزگی

منوی رستوران را همیشه پاک و تمیز نگه دارید. این بسیار ناخوشایند است هنگامی که مشتریان شما منو را در دست می گیرند و به آن نگاه می کنند، لکه های غذا یا نقاط کثیفی روی آن ببینند. سعی کنید بعد از خروج هر مشتری، منو را تمیز کنید. این به رعایت بهداشت در رستوران شما کمک می کند.

ساختار

چگونگی ساخت آیتم ها در منو رستوران مهم است. هر آیتم باید به شکل منطقی و سازماندهی شده در منو قرار داده شود. به عنوان مثال، از لیست کردن طولانی اقلام بدون هیچ دسته بندی، خودداری کنید.

گفته می شود که مشتریان منو را از گوشه سمت راست می خوانند پس بهتر است گرانقیمت ترین غذایتان را در این قسمت لیست کنید. اما تحقیقات جدید نشان داده است که مشتریان منوی رستوران را مانند یک کتاب می خوانند پس نگران غذاهای گرانقیمتتان نباشد. بهتر است منو را به گونه ای سازماندهی کنید که مشتریان شما به راحتی بتوانند آن جه را که می خواهند، در منو پیدا کنند.

نشانه های ارزی را فراموش نکنید

به عنوان مثال تنها به نوشتن یک عدد بسنده نکنید. گاهی اوقات میان قیمت ریالی یا تومانی غذا به خوبی تفاوت احساس نمی شود. پس بهتر است که علامت و یا نوشته ریال یا تومان را رو به روی قیمت قرار دهید. همچنین اگر یک رستوران بین المللی هستید و یا دوست دارید پذیرای مهمانان خارجی هم باشید، نشانه های ارزی را هم رو به روی قیمت قرار دهید.

عکس و تصاویر را فراموش نکنید

بهتر است در استفاده حداقلی از تصاویر، تجدید نظر کنید. دقت داشته باشید تصاویر غذاهایی که سرو می کنید می تواند در فروشتان تاثیر بسزایی داشته باشد. سعی داشته باشید از عکس هایی که از اغراق به دور هستند استفاده کنید تا بتوانید پیغام را به درستی منتقل کنید.

این ها تنها چند مورد از مواردی هستند که باید در هنگام طراحی منو مد نظر قرار دهید. ایجاد یک منوی شگفت انگیز، نه تنها مشتریان فعلی شما را حفظ می کند، بلکه سبب می شود تا مشتریان بیشتری به سمت شما متمایل شوند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *