مزایای استفاده از به
آیا شما هم عاشق طعم و مزه میوه به هستید این میوه حاوی خاصیت های زیادی برای سلامتی ماست و برای درمان انواع بیماری های پوستی ما نیز مفید و پرخاصیت است می توانید برای تهیه مرباها و خورشها و کباب های خوشمزه از این میوه کمک بگیرید .
بِه میوه بِه شدیدا به سیب و گلابی شباهت دارد، و بسیاری از مردم فکر میکنند که اهمیت بِه اصلا به اندازه سیب نیست.
با اینحال، بِه میوه بسیار مهم و مفیدی است که میتواند مانع از ابتلا به بیماری آنفلوآنزا شود.
یکی از مهمترین ویژگیهای بِه بومی و ارگانیک، دو برابر بودن ویتامین C موجود در آن نسبت به انواع دیگر است.
مقدار زیادی ترکیبات فنولی ضدویروسی هم دارد که با ویروس آنفلوآنزا مبارزه میکنند.
مطالعات نشان دادهاند که انواع چینی بِه، دارای بالاترین میزان از ترکیبات فنولی ضدویروس هستند، اما انواع دیگر نیز مقدار قابل توجهی از این ترکیبات را برای بدن فراهم میکنند.
میوه بِه از نظر فیبر نیز بسیار غنی است. فیبر موجود در بِه، شیره معده را افزایش میدهد و از همین طریق، هضم را آسانتر میکند و مانع از ابتلا به مشکلاتی مانند یبوست میشود.
طعم بِه بعد از پختن به بهترین حالت خودش تبدیل میشود. بنابراین، میتوانید بِه را به انواع خورشها و کبابها اضافه کنید، یا آن را همراه با سیب و گلابی پختهشده بخورید.