ابتدا ماهی را به خوبی تمیز می کنیم. سپس آن را در مخلوط آرد و زردچوبه و نمک و ادویه های مخصوص ماهی می غلطانیم سپس آن را در روغن سرخ می کنیم. در یک ماهیتابه جداگانه مخلوط سیر و جعفری و گشنیز را تفت می دهیم و سپس آب نارنج یا آب لیمو را به آن اضافه می کنیم. سپس ماهی سطخ شده را به آن اضافه می کنیم و یک ربع با شعله کم می گذاریم بماند. سپس ماهی آماده خوردن می باشد.
برچسبها: آموزش طبخ ماهیچگونه ماهی را سرخ کنیمدستور تهیه ماهیروش پختن ماهیروش تهیه ماهیشیوه طبخ ماهیماهینحوه طبخ ماهی
مطالب مرتبط
طرز تهیه بوقلمون شکمپر با سوسیس، سیب و کرنبری
توسط مدیر · Published شهریور ۸, ۱۳۹۶
طرز تهیه خورشت چغاله بادام
توسط مدیر · Published شهریور ۸, ۱۳۹۶
طرز تهیه مرغ ترش با رب انار
توسط مدیر · Published اسفند ۴, ۱۳۹۶