روش پخت کیک شکلاتی ساده

مواد لازم برای ۹ تکه کیک شکلاتی بزرگ یا ۱۶ تکه کیک شکلاتی کوچک:

  • ۱۱۰ گرم کره
  • ۱۱۰ گرم شکلات تلخ
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۲۲۵ گرم شکر
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ¼ قاشق چای خوری نمک
  • ۶۰ گرم آرد ساده
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

دستور تهیه:

قالب کیک را چرب کنید و داخلش کاغذ روغنی قرار دهید. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

کره را داخل ظرفی بزرگ بریزید و شکلات های تلخ را داخل آن خرد کنید. سپس به مدت ۲۰ ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا ذوب شود. سپس خوب هم بزنید. حواستان باشد که مواد بیش از حد داغ نشود. بعد از ذوب شدن آن راکنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد.

سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

شکر را اضافه کنید و با هم زن خوب هم بزنید تا دانه دانه نشود و مواد کاملا نرم شود.

وانیل و نمک را اضافه کنید و سپس آن را به مخلوط آرد و پودر کاکائو اضافه کنید.

مواد را با قاشق بزرگی فولد ( فقط کافی است مواد را زیر و رو کنید) کنید و زیاد هم نزنید. به اندازه ای فولد کنید که آرد جدا از مواد نباشد.

مواد را داخل قالبی که قبلا آماده کرده اید بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. روی کیک کمی ترد و خشک می شود اما نگران نباشید چون مواد داخل کیک نرم و شکلاتی می شود.

سپس کیک را از فر بیرون بیاورید و قبل از برش دادن بگذارید کمی سرد شود.

کیک را در ۹ قطعه بزرگ یا ۱۶ قطعه کوچک تقسیم کنید و داخل ظروف بدون هوا در دمای اتاق قرار دهید. این کیک ها را می توانید به مدت ۵ روز نگهداری و مصرف کنید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *