برای همه پیش می آید که در مسافرت یا شرایط خاص چند روزی به نانوایی دسترسی ندارند و مجبورند نان را تهیه کرده و نگاه دارند که در این صورت مشکل اساسی، بیات شدن نان است. برای اینکه بتوانید نان را دو سه روز تازه نگه دارید هنگامی که نان را از نانوایی تحویل می گیرید و هنوز گرم است یک دستمال مرطوب روی آن بیندازید تا بدین ترتیب نان تا روز آخر بیات نشود.
برچسبها: انواع نانبیات شدن نانجلوگیری از بیات شدن نانچگونگی پیشگیری از بیات شدن ناننان بربرینان لواشنحوه پیشگیری از بیات شدن نان
مطالب مرتبط
دستور تهیه انواع غذای رژیمی با لپه؛ خوشمزه و کم کالری
توسط boshra · Published فروردین ۲۴, ۱۴۰۲ · Last modified اسفند ۴, ۱۴۰۱
طرز تهیه سالاد آووکادو و کوینولا
توسط مدیر · Published شهریور ۸, ۱۳۹۶
طرز تهیه باترمیلک Butter Milk
توسط boshra · Published اردیبهشت ۲۲, ۱۳۹۸ · Last modified فروردین ۲۴, ۱۳۹۸