پخت رولت گل سرخ

مواد لازم :
| زرده تخممرغ | دو عدد |
| شیر | یک پیمانه |
| روغن | دو قاشق سوپخوری |
| بیکینگپودر | یک قاشق مرباخوری |
| آرد | به میزان لازم |
مواد لازم میانی خمیر :
| گلسرخ پودر شده | یک پیمانه |
| گردوی خرد شده | یک پیمانه |
| دارچین | یک قاشق غذاخوری |
| خاکه قند | یک پپیمانه |
شکر و روغن از هر کدام یک پیمانهآب به میزان لازم
روش تهیه :
تمام مواد لازم برای خمیر را باهم مخلوط کرده و در یک کیسه نایلونی در حدود دو ساعت قرار میدهیم تا بماند. پس از گذشت این زمان خمیر را با وردنه باز کرده و از موادمان که شامل؛ گلسرخ، گردو، خاک قند و دارچین است وسط آن ریخته بعد مثل باقلوا روی آن را میبندیم و روی سینی میگذاریم با چاقو مثل رولت آن را میبریم. روغن را داغ کرده و روی آن میریزیم و درون فر با ۳۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. سپس شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا کمی غلیظ شود. زمانی که سینی را از فر خارج کردیم و شیرینی سرد شد، روی آن شربت ریخته و میگذاریم تا کاملا سرد شود.






