پخت رولت گل سرخ
مواد لازم :
زرده تخممرغ | دو عدد |
شیر | یک پیمانه |
روغن | دو قاشق سوپخوری |
بیکینگپودر | یک قاشق مرباخوری |
آرد | به میزان لازم |
مواد لازم میانی خمیر :
گلسرخ پودر شده | یک پیمانه |
گردوی خرد شده | یک پیمانه |
دارچین | یک قاشق غذاخوری |
خاکه قند | یک پپیمانه |
شکر و روغن از هر کدام یک پیمانهآب به میزان لازم
روش تهیه :
تمام مواد لازم برای خمیر را باهم مخلوط کرده و در یک کیسه نایلونی در حدود دو ساعت قرار میدهیم تا بماند. پس از گذشت این زمان خمیر را با وردنه باز کرده و از موادمان که شامل؛ گلسرخ، گردو، خاک قند و دارچین است وسط آن ریخته بعد مثل باقلوا روی آن را میبندیم و روی سینی میگذاریم با چاقو مثل رولت آن را میبریم. روغن را داغ کرده و روی آن میریزیم و درون فر با ۳۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. سپس شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا کمی غلیظ شود. زمانی که سینی را از فر خارج کردیم و شیرینی سرد شد، روی آن شربت ریخته و میگذاریم تا کاملا سرد شود.