رژیم غذایی قلیایی مانع سرطان می شود

رژیم غذایی مدیترانه‌ای

رژیم غذایی قلیایی از التهاب بدن، جلوگیری میکند که منجر به انواع مختلف درد مانند درد کمر، سردرد، اسپاسم های عضلانی، درد مفاصل و غیره می شود.رژیم غذایی قلیایی ، مانند پتاسیم و منیزیم هر دو این مواد معدنی برای مبارزه با التهاب ضروری هستند.

به عنوان مثال، منیزیم اجازه می دهد تا ویتامین D، فعال شده و از درد پیشگیری کند .تحقیقات انجام شده در سال ۲۰۱۱ بیانگر این است که زمانی که به بیماران مبتلا به کمردرد مزمن مکمل قلیایی روزانه به مدت چهار هفته داده شد، اکثر بیماران گزارش دادند درد آنها تا حدی کاهش یافته است

رژیم غذایی قلیایی همینطور خطر ابتلا به آرتریت روماتوئید و استئوآرتریت، را کاهش میدهد.

رژیم غذایی قلیایی یک راه موثر برای کاهش خطر ابتلا به سرطان است.

سلول های سرطانی در محیط بیش از حد قلیایی زنده می مانند.

به علاوه، قلیائیت مانع التهاب مزمن است، که یکی از دلایل اصلی سرطان و دیگر بیماری های کشنده است.

علاوه بر این، مرگ سلول های سرطانی (آپوپتوز) به احتمال زیاد در بدن قلیایی رخ می دهد.

از سوی دیگر، باکتری ها و سلول های سرطانی در بدن اسیدی رشد میکنند.

یک رژیم غذایی اسید بالا PH خون را متعادل میکند و منجر به بیماریهای مختلف در طول زمان،میشود که سرطان هم از این قاعده مستثنی نیست.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *