آووکادو جایگزین گوشت

آووکادو

به دلیل ماهیت محکم و روغنی، آووکادو به راحتی می تواند جای گوشت را بگیرد. همچنین به عنوان یک وعده غذای مغذی و سریع عالی است.
نصف کرده و هسته آن را درآورید. با نمک و فلفل و یا آب لیمو (زیرا فعالیت آنزیمها به محض تماس با هوا آن را قهوه ای رنگ می کند) یا با سرکه سالاد از درون پوستش بخورید. حفره را با یک مایع خوش طعم یا با میگو پر کنید.
آووکادو را با چاقو خرد کرده و سالادهای کاهو یا اسفناج به آن اضافه کنید. روی آن چند مغز میوه رسیده کاج سرخ شده بپاشید.
برشهای آن را با برشهای گوجه فرنگی و پنیر موزارلا مانند یک سالاد سه رنگ ایتالیایی صرف کنید.
له کرده و آن را روی نان مالیده صرف کنید.
برشهای آن را در ساندویچ هایتان بگذارید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *