آثار بد جیوه برای بیماری های مغز

جیوه قرمز گیاهی

جیوه 

آثار بد جیوه برای بیماری های مغز که موجب سردرد، از دست دادن حافظه و اختلال در تکلم و دید می باشد هم گفته می شود.

جیوه از جفت رد می شود و به جنین می رسد و بعد از شیر به کودک سرایت می کند که موجب درد شکم، کم خونی، مور مور شدن اعضا، کمی اشتها، افزایش فشار خون، افزایش چربی خون، عوارض در گردن و شانه ها، درد قفسه سینه، یبوست، عدم تعادل، گیج خوردن، خستگی عمومی، ایجاد ترس و وحشت، آلرژی و حساسیت، آب سیاه چشم، بی نظمی ضربان قلب، پایین افتادن قند خون، بی خوابی، عفونت کلیه، اختلال حافظه، بروز فراموشی، حرکات نامتعادل، ام اس، ضعف عضلانی، بی حسی دست و پا، رشد انگل ها، بی قراری، زنگ زدن در گوش، اشکال در تکلم، افسردگی، تصمیم به خودکشی، لرزش و اختلال در بینایی می شود.

این اثرات به تدریج و بدون ترتیب و انضباط پیش می آید و شخص برای هر یک از این ناراحتی ها جداگانه به پزشکان ویژه مراجعه می کند. آنها هم جدا جدا به درمان هر یک از این شکایات خواهند پرداخت در حالی که عامل جای دیگری است و چیز دیگری است و مصرف این داروها چنان نابسامانی در بدن ایجاد می کند که تازه به درمان این نابسامانی ها باید پرداخته شود.

گاهی آنقدر این اشکالات پیش می رود که پزشکان مجبور به راهنمایی بیمار برای مراجعه به روان درمانی می شوند و اشکالات را حجمی از عوارض جسم و روان تلقی می کنند در حالی که آرام آرام جیوه در بدن ما کار خود را ادامه می دهد و ما را به سوی روان درمانی می کشاند.

جیوه فلزی مایع است که به راحتی بر اثر تماس و فشار و مالش تبدیل به بخار جیوه می شود که در هر دو حال سم شدیدی است حتی از دهان و پر کردگی دندان گاهی این بخارات در اثر مسواک و تماس های دیگر با پر کردگی دندان ها متصاعد می شود.

از آنجابه ریه ها می رسد و از ریه جذب خون می شود و به این ترتیب به همه بدن و تا دورترین نقاط اعضا هم منتقل می شود. مقدار سمی این بخارات بسته به تعداد دندان پر کرده، نوع مسواک زدن و یا تماس با جیوه در محیط کار شما دارد. ولی کمترین مقادیر جیوه خاصیت سمی خود را خواهد داشت.

. علاوه بر جیوه دیگر فلزات هم در ملقمه و آمالگام به کار رفته است که آنها بدین قرار می باشند و آثار آنها ذکر می شود.

۱- مس: موجب تهوع، تشنج، گرفتگی عضلانی و حملات صرع می شود.

۲- طلا: سبب افسردگی، درد استخوان، فشار خون، عدم تحمل نور و آسیب به شریان ها می شود.

۳- نیکل: عصبانیت، سردرد، یبوست و اشکالات هضم ایجاد می کند.

۴- نقره: ورم قوزک، لاغری، بیماری های گلو و کمردرد می دهد.

۵- روی: اشکالات تنفسی و عصبی، دردهای گوناگون، قولنج، گرفتگی عضلات و ساعد به وجود می آورد.

اینها بدین معنی نیست که پر کردگی های دندان را خالی کنید زیرا این تخلیه بی رویه هم مخاطره انگیز می شود. پس گرفتار ملقمه ای هستید که خلاصی از آن هم کار آسانی نیست.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *