فواید مصرف ماش برای قلب
جوانه های ماش دارای مواد غذایی فراوان است.
جوانه ماش را می توان له کرد و با آب و آب لیمو یا دیگر عصاره ها مخلوط کرد و مصرف نمود.
مصرف ماش برای درمان بیماریهای قلبی مفید می باشد. نفخ زایی ماش از حبوبات دیگر کمتر است و چنانچه قبل از مصرف خیسانده شود نفخ آوری آن تقریبا از بین می رود.
ماشی یکی از حبوبات است. ترکیبات شیمیایی ماش عبارت اند از:
آب از ۱۳ درصد تا ۳۰/۱۴ درصدف مواد قندی از ۴۰ درصد تا ۴۶ درصد، مواد پروتئینی ۵/۲۷ درصد تا ۲۹ درصد، اسید پالتیک و اسید سیتریک، خاکستر شامل اسید فسفریک ۷ درصد تا ۱۳ درصد، پتاسیم ۲۷ درصد، کلسیم ۷ تا ۱۳ درصد، منیزیم و… طبیعت ماش سرد و نفخ آن از دیگر حبوبات کمتر است.