رولت بیسکویتی

رولت بیسکویتی

یک رولت خیلی خوشمزه دارم براتون که بدون فر درست میشه و محشره حتما درست کنید


موادلازم برای قسمت مغزی رولت

پودر نارگیل ۱ لیوان
خامه صبحانه ۱ بسته(۲۰۰گرم)
پودر قند ۲ق غ
این سه تا رو باهم خوب مخلوط کنید وکنار بزارید.

موادلازم برای رولت؛

بیسکوییت پتی پور ۳بسته و۴عدد(بسته های بیسکوییتی که من استفاده کردم ۲۴ عددی بود.کلا ۷۶ عدد بیسکوییت لازم شد.
شکلات تخته ای خرد شده ۱۶۰ گرم
خامه صبحانه ۱ بسته(۲۰۰ گرم)
پودرکاکائو ۱ ق غ
شیر ۱/۲لیوان

‌بیسکوییتها رو با دست خرد کنید دقت کنید تکه ها درشت نباشه وگرنه موقع رول کردن با مشکل مواجه میشید.

خامه،شیر،پودرکاکائو را داخل قابلمه متوسطی بریزید وخوب هم بزنید،روی حرارت ملایم قراردهید وقتی از اطراف خواست بجوشه وحباب ریز زد خاموش کنیدوشکلات را بهش اضافه کنیدوهم بزنید تا شکلات حل بشه.

مایه شکلاتی رابه بیسکوییتها اضافه کنید.وخوب مخلوط کنید. مخلوط باید سفت باشه پس به غلظتش تو کلیپ توجه کنید اگه اینشکلی نبود باز بیسکوییت خرد شده اضافه کنید.

یک کیسه فریزر راباز کنیدومخلوط را روش بریزید،یک کیسه فریزر دیگه روش بزاریدوبا وردنه به طور یکنواخت باز کنید تا بشکل یک مستطیل دربیادبا دست اطراف رو منظم کنید .(قطر۷الی۸میل)

مخلوط نارگیلی رابصورت یکدست روی خمیر پخش کنیدومحکم رول کنید.پلاستیک رادور رول پیچیده وبه مدت۲ساعت بزاریدتویخچال.سپس خارج وبا شکلات آب شده کاور کنید،قبل اینکه ببنده روش مغز دلخواه خردشده بریزید برای تزیین.

برای روکش شکلاتی؛۱۶۰ گرم شکلات رابا۲ق غ روغن مایع روی بخارکتری آب کنیدوروی رولت بریزید.

پ.ن از ترکیب بیسکوییت شکلاتی وساده میتونید استفاده کنید ولی ساده قشنگره وبیشتر خودشو نشون میده.

پودر نارگیل جایگزین نداره.

پودر نارگیل چرب یا خشک فرقی نداره هر کدومو داشتید استفاده کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *