مصرف میوه و سبزی و بیماری های سرطان

سبزیجات بهاری

به طور کلی ۳۵ درصد سرطان ها به علت بدی تغذیه بروز می کنند. در این میان خوردن سبزی ها و میوه جات می تواند تا ۲۰ درصد از بروز این بیماری جلوگیری کند.

نقش سبزی ها و میوه جات در پیشگیری سرطان های معده، مری، روده بزرگ، لوزالمعده و حتی سرطان ریه به وضوح ثابت شده است. افرادی که به جای سبزی ها و میوه جات از ویتامین ها و املاح مصنوعی استفاده می کردند و انتظار داشتند که در برابر بروز انواع سرطان ها مقاوم اشند نه تنها چنین نتیجه ای نگرفتند بلکه شدت بروز این بیماری در آنها بالاتر از آنهایی بود که املاح و ویتامین مصنوعی نمی خوردند.

پژوهش های علمی ثابت می کند که مصرف لازم و کافی سبزی ها و میوه جات روزی ۵ عدد می تواند امکان بروز بیماری های قلبی را تا حدود ۴۰ درصد تخفیف دهد و پیشگیری نماید. افرادی که به بیماری های قلبی مانند بسته شدن عروق توسط کلسترول دچار هستند هم می توانند با خوردن سبزی و میوه حرکت بیماری را کند کرده و یا از پیشرفت آن جلوگیری کنند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *