مطالعه هاروارد تایید می کند: روزه باعث طولانی شدن عمر می شود!

روزه در قطب شمال

 روزه داری، روشی که بیش از ۲۵۰۰ سال پیش توسط کشیش های مصر باستان استفاده می شد ، می تواند طول عمر ما را افزایش دهد.

منابع تاریخی حاکی از آن است که بیش از ۲۵۰۰ سال پیش در مصر باستان ، هند و یونان از گرسنگی گاه به گاه استفاده می شده است. که بدن  را تقویت می کند. تعدادی از منابع مکتوب از تمدن های مختلف در سراسر جهان ، بدون در نظر گرفتن مذهب و قلمرو ، اجرای روزه و فواید بیشمار آن را بیان می کنند .

روزه گرفتن و تحصیل از دانشگاه هاروارد

مطالعه محققان دانشگاه هاروارد نشان داد که گرسنگی گاه به گاه اتفاق می افتد شبکه های میتوکندری را تحت تأثیر قرار می دهد و می تواند عمر را طولانی کند. اگرچه کارهای قبلی نشان داده است که چگونه روزه داری می تواند پیری را کند کند ، اما ما در حال درک واکنشهای اساسی بیولوژیکی هستیم. به گفته محققان ، این مطالعه نشان داد که با دستکاری شبکه های میتوکندری در سلول ها ، چه با محدود کردن رژیم غذایی و چه با دستکاری ژنتیکی که از این روند تقلید می کند ، می توانیم عمر را افزایش داده و به ارتقا  سلامت کمک کنیم.

مصریان باستان  برای به دست آوردن سلامتی و عمر طولانی تر روزه میگرفتند. یک گروه از محققان از دانشگاه معتبر هاروارد یک مقاله در مورد آن در مجله “متابولیسم سلولی،” می دهد که جزئیات این پیشرفت در تحقیقات اتصالات میتوکندری توضیح میدهد که چگونه  گرسنگی گاه به گاه برای افزایش امید به زندگی ضروری است.

روزه گرفتن و آزمایش در گروهی از کرم های خاکی

بر اساس این گزارش ، دانشمندان موفق به جلوگیری از پیری در گروهی از کرمهای خاکی ، بنام Clitellata elegans، با تأثیر بر میتوکندری – اندامک های سلولی مسئول آزاد سازی انرژی برای فعالیت سلولی ، با قرار دادن کرم های خاکی در روزه داری منظم شد.

به گفته محققان ، در گذشته ، نتایج محدودیت های رژیم غذایی و گرسنگی گاه به گاه در پیری تأثیر مثبتی داشته است ، بنابراین درک این اصل که چرا این پدیده رخ می دهد گام مهمی در استفاده درمانی از فواید آن است.

اهمیت انعطاف پذیری میتوکندری

“کار ما نشان می دهد که چگونه انعطاف پذیری میتوکندری به نفع روزه داری مهم است,”دانشمندان توضیح دادند ، اما بر لزوم بررسی عمیق تر این فرآیند بیولوژیکی پیچیده برای دستیابی به نتایج قطعی تأکید کردند.

نویسنده اصلی مطالعه هدر ویر (تحقیقاتی را در هاروارد انجام داد و اکنون محقق داروسازی Astex است) در ادامه اظهار می دارد:

“ثابت شده است که شرایط کم انرژی ، مانند محدودیت های رژیم غذایی و گرسنگی گاه به گاه ، باعث افزایش سلامتی با افزایش سن می شود. درک اینکه چرا چنین است ، گامی اساسی در بهره مندی از فواید درمانی گرسنگی است. اکتشافات ما راه های جدیدی را در جستجوی استراتژی های درمانی باز می کند که احتمال ابتلا به بیماری های مرتبط با افزایش سن را کاهش می دهد. “

ویلیام مایر، دانشیار ژنتیک و بیماریهای پیچیده در دانشکده هاروارد چان ، و نویسنده اصلی این مطالعه می افزاید:

“اگرچه کارهای قبلی نشان داده است که چگونه روزه داری گاه به گاه می تواند پیری را کند کند ، ما در حال درک اهمیت بیولوژیکی اساسی هستیم. کار ما نشان می دهد که انعطاف پذیری شبکه های میتوکندری برای فواید روزه داری چقدر مهم است. با مسدود کردن میتوکندری در یک حالت ، ما به طور کامل از تأثیر روزه داری یا محدودیت های رژیم غذایی در طول عمر جلوگیری می کنیم. “

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *