چطور CMS ها طراحی سایت را ساده کردند

وب سایت توسعه

زمانی یافتن یک طراح سایت مثل گشتن در اقیانوس دنبال مروارید بود. آن زمان هر شرکت یا فردی نمی توانست وب سایت داشته باشد و کسی که سایت را طراحی می کرد باید همه چیز را به صورت کدنویسی وارد سایت می کرد.

از زمانی که cms ها «سیستم مدیریت محتوا» ظهور کردند قاعده بازی تغییر کرد. دیگر دست طراحان سایت بازتر بود و برای هر مطلب جدید نیاز به کد نویسی نبود. پس از ساخت و راه اندازی سایت افراد با دانش معمولی نیز با اندک آموزشی قادر به مدیریت سایت هستند. طراحی سایت وردپرس یکی از ساده ترین روش ها برای راه اندازی سایت است.

از زمانی که سیستم مدیریت محتوای وردپرس پا به عرصه وب گذاشت. طراحان سایت ها با استفاده از این سیستم توانستند وب سایت های بسیاری را راه اندازی کنند و حتی اشخاص معمولی نیز با چنین سیستمی می توانند سایت یا بلاگ شخصی خود را داشته باشند.

یکی از مزیت های استفاده از وردپرس سادگی در مدیریت آن و امکان سفارشی سازی توسط کاربران است. انتشار مطالب و تولید محتوا در این سایت ها تقریبا شبیه به کار با مایکروسافت ورد است. اما وردپرس نیز همانند سایر رقبا مزایا و معایبی دارد. در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم.

مزایای استفاده از وردپرس

* سئو بسیار قوی در مقایسه با سایر اسکریپت های آماده
* سادگی کارکردن با بخش مدیریت محتوا
* انعطاف پذیری قابل توجه
* وجود قالب های رایگان بسیار زیاد در وب
* سادگی ایجاد پوسته و قالب جدید در وردپرس
* دریافت نسخه های جدید به صورت خودکار
* وجود افزونه های بسیار زیاد برای کاربردهای مختلف
* امکان کدنویسی و توسعه وردپرس به زبان php در نهایت سادگی
* رایگان است

معایب وردپرس عبارتند از:

* مشکلات امنیتی که هر چند وقت یکبار مشخص می شود. برای حل این موضوع همواره باید آخرین نسخه وردپرس را دانلود کنید.

* برای کاربردهای تجاری و سایت های بزرگ بهینه نیست و امکانات لازم را ندارد. بنابراین در چنین مواقعی بهتر است از وردپرس استفاده نشود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *