چطور یک بازاریاب معتمد باشیم؟

آموزش مذاکره

اعتماد سازی برای فروش تولیدات یا خدمات بسیار مهم است. اگر نتوانید در بین مشتری هایتان اعتماد سازی کنید بدون شک فروش چندان بالایی نخواهید داشت.

کالاهایی وجود دارند که اخذ گواهینانه ایزو یا استاندارد ملی ایران برای اعتماد سازی در بین مشتری ها کمک بسیاری می کند اما برخی خدمات وجود دارند که متاسفانه هیچ استانداردی برایشان تعریف نشده و جلب اعتماد مشتری در این موارد دشواراست.

در بازار یابی آنلاین استراتژی های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند که در نهایت منجر به جلب اعتماد کاربران می شود.

شرایط یک بازار یاب معتمد بودن

تبلیغات سالم در کنار رقبا

برخی از افراد ناوارد جهت تبلیغ برندشان سعی دارند تا سایر برندهای رقیب را تخریب کنند و از نقاط ضعفشان بگویند در حالی که چنین تبلیغات تخریبی می تواند به برند خودتان نیز صدمه بزند و اصلا توصیه نمی شود. یک مدیر خوب بازاریابی ضمن ارتباط موثر با برندهای رقیب سعی می کند با سایر شرکت ها تعاملی سازنده داشته باشد و از تجربیات آنها استفاده کند.

بدون شک مشتری هایی که جذب رقیبتان شده اند و قتی ببینند شما نیز در رقابتی سالم سعی دارید کیفیت خدمات و کالای خود را بالاتر ببرید به شما بیشتر اطمینان می کنند تا آنکه سعی در رقابت ناسالم داشته باشید.

مشتری را جدی تر بگیرید

اهمیت دادن به نظرات مشتری یا کاربر بسیار سازنده تر از چیزی است که تصورش میرود. پاسخ دادن به سوالات مشتری و یا تشکر از پیشنهادات و انتقادهایشان نشان دهنده اهمیت مشتری در نزد شماست. سعی کنید وجهه خوبی در پیش مشتری داشته باشید.

مشاور باشید نه فروشنده!

از آنجایی که بازار یاب ها بیشتر وقتشان را در شبکه های اجتماعی سپری می کنند با افراد بسیاری روبرو می شوند که دنبال خرید محصولاتی هستند و نیاز به مشاوره دارند. در چنین فضایی که همه سعی دارند به نحوی جنسشان را به خریدار بفروشند بدون شک او مقاومت خواهد کرد اما اگر فقط مشاوره واقعی به او بدهید راحت تر اعتماد مشتری را جلب خواهید کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *