چطور یک فریلنسر با تجربه شویم؟

همه افرادی که سراغ دورکارها می آیند به دنبال استخدام فریلنسر با تجربه هستند اما کسانی که تازه کاراند چطور پروژه پیدا کنند یا با تجربه شوند؟

راستش را بخواهید کمتر فریلنسری پیدا می شود که قبل از شروع کار همه مهارت های لاز م را کسب کرده باشد. و در روند کار خودشان را ارتقاء داده و حالا به جایی رسیده اند که کارهایی را که قبول می کنند بدون خطا انجام می دهند.

تنها مهارت علمی کافی نیست

انسان موجودی پیچیده است و با رایانه و ماشین فرق دارد. گاهی فرد از تمام مهارت های لازم برای انجام کاری برخوردار است اما از آنجایی که مهارت های روانی را ندارد نمیتواند کار را به درستی انجام دهد. نداشتن اعتماد بنفس برای یک فریلنسر مزه تلخ شکست را در پی دارد.

در کار گروهی و تیم از حمایت دیگران برخوردارید و از کار چندان بیمی ندارید اما زمانی نداشتن اعتماد به نفس شما را زمین خواهد زد که تنهایی بر روی یک پروژه کار کنید.

شکست ها را در کار حرفه ای کم کنید

مهم نیست زمانی که هنوز به صورت حرفه ای وارد کار نشده اید چقدر شکست می خورید، شکست ها زمانی برایتان درد سر می شوند که در کار حرفه روی دهند. هر شکست اگرچه کوچک باشد اما ضربه ای بر سابقه حرفه ای شما خواهد زد. سعی کنید تمام شکست ها را قبل از کار حرفه ای تجربه کنید و از آنها درس بگیرید.

شکست را مدیریت کنید

همه می دانیم که هر چقدر هم حرفه ای باشیم شکست اجتناب ناپذیر است اما فرق یک حرفه ای با یک فریلنسر تازه کار این است که چطور شکست و خطاها را مدیریت کند! با اولین خطا دست و پایتان را گم نکنید و نا امید نشوید بهتر است کار را از ابتدا یا از جایی که خطا رخ داده دنبال کنید. معمولا حرفعه ای ها در هر مرحله از کار یک بکاپ از پروژه میگیرند و یا اینکه مراحل کاری را که انجام داده اند را یاداشت و ذخیره می کنند تا در صورت بروز مشکل بدانند کجا را بررسی کنند و مشکل از کجاست؟

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *