برای کار در منزل به سراغ چه پروژه هایی برویم؟
دوستان عزیزی که به دلایل مختلف ترجیح می دهند تا روش های کار در منزل را امتحان کنند، پیش از هر چیزی باید به تخصص ها و علاقه مندی های خود رجوع کرده و ببیند چه توانایی های داشته و مایلند از کدام توانمندی های خود در جهت کار و کسب درآمد استفاده کنند.
ایده های کار در منزل
ایده های گوناگونی برای کار در منزل وجود دارد که هر فرد با توجه به علاقه مندی ها و تخصص هایش می تواند در یکی یا چندین مورد از آن ها به کار پرداخته و کسب درآمد کند.
در تمام زمینه های کار در منزل چیزی که باید مد نظر قرار دهید این است که بازار هدف کالا یا خدمات شما آماده ی پذیرش کالا یا خدماتی که ارائه می دهید باشد و در واقع کاری که انجام می دهید به پول تبدیل شود.
در غیر این صورت شما فقط زمانتان را هدر داده و در نهایت پولی بابت کاری که انجام داده اید، دریافت نخواهید کرد.
به طور مثال ممکن است شخص A تصمیم به تولید کالای X بگیرد، در حالی که کالای X خریداری نداشته و یا به وفور و با قیمت تمام شده ی ارزان تر در بازار وجود دارد. در این شرایط به احتمال زیاد سرمایه گذاری مالی و زمانی وی با شکست مواجه خواهد شد. و یا این که باید بتواند پیش از هر چیزی بازار مورد نیاز خود را فراهم آورده و زمینه را برای فروش و ارائه آماده سازد.
اما چه مشاغلی می توانند به عنوان کار در منزل مورد توجه قرار بگیرند؟
از پیشنهادات کار در منزل می توان به نمد دوزی، چرم دوزی، خیاطی، شمع سازی، بسته بندی حبوبات، بسته بندی خشکبار، سئو، تولید محتوا، ترجمه، ساخت تراریوم، پرورش گیاهان با خاصیت دارویی، پرورش قارچ، بسته بندی سبزی تازه، بسته بندی سبزی خشک، پخت شیرینی، پخت دسر، ساخت زیورآلات، پرورش بلدرچین، پرورش مرغ خانگی، پرورش پرندگان زینتی، طراحی لباس، پرستاری از کودک، پرستاری از سالمندان، طراحی سایت، طراحی لوگو، طراحی دکوراسیون داخلی، ویترای روی شیشه، نقاشی رنگ روغن، گل سازی، قلاب بافی، بافتنی، ساخت دکمه، گل دوزی، تایپ، ساخت قاب پشتی گوشی تلفن همراه، تولید و پرورش کاکتوس، ساخت باکس های تزئینی و کادویی، طراحی روی سفال، بسته بندی ادویه جات، خشک کردن میوه، ادمین تلگرام، ادمین اینستاگرام، طراحی کارت ویزیت، طراحی کاتالوگ، پشتیبانی وب سایت، نویسنده وب سایت، نویسنده ی وبلاگ، خوشنویسی و… اشاره کرد.