طرز تهیه کیک کرامبل سیب

کیک کرامبل سیب

کیک کرامبل سیب

مواد لازم برای کیک کرامبل سیب :

 آرد۲ لیوان دسته دار فرانسوی
 تخم مرغ۳ عدد
 کره۱۰۰ گرم
 روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
 ماست شیرین۲/۳ لیوان
 شکر ۱ لیوان سرخالی
 تخم مرغ۳ عدد
 بکینگ پودر۱ قاشق سرصاف

مواد لازم برای تهیه کرامبل :

سیب پوست کنده و اسلایس شده۲ عدد
 بیسکوئیت ساقه طلایی ۱ بسته
 پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
 شکر۲ قاشق غذاخوری
 نسکافه فوری ۱ قاشق غذاخوری
 کره ۵۰ گرم

طرز تهیه کرامبل :

ابتدا بیسکوئیت ها را پودر کنید و با بقیه مواد خشک مخلوط کنید سپس کره که به دمای محیط رسیده را با نوک انگشتانتان به خرد مواد بدهید یا داخل مخلوط کن بریزید. سیب ها را اسلایس کنید و کنار بگذارید.

طرز تهیه کیک کرامبل سیب :

ابتدا کرده که به دمای محیط رسیده را با شکر ۵-۶ دقیقه هم بزنید سپس روغن مایع را اضافه کنید بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید سپس ماست اضافه کنید و دوباره هم بزنید آرد با بکینگ پودر الک کرده به مایع کیک اضافه کنید.

داخل قالب را با روغن چرب کنید و کف قالب کاغذ روغنی بگذارید نصف مواد کیک را بریزید بعد سیب های اسلایس شده را داخل شکر بزنید و سپس روی مواد کیک بچینید از مواد کرامبل روی سیب بریزید و صاف کنید. بقیه مایع کیک را روی مواد کرامبل پخش کنید و بقیه مواد کرامبل را روی مایع کیک بریزید و داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه بگذارید.

نکته :

* مواد این کیک نسبت به مواد کیک های دیگر سفت است و لایه رویی مواد کیک با حوصله پخش کنید تا همه ی قسمت کیک یکسان در بیاید.

* ماست باید پرچرب و بدون آب و شیرین باشد.

* می توانید پودر نسکافه را حذف کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *