طرز تهیه تارت کدو حلوایی

خمیر تارت را اماده کنید بعد ١ساعت استراحت در یخچال داخل قالب تارت را با خمیر پر می کنیم و با چنگال سوراخ می کنیم و می گذاریم داخل فر با درجه ١٨٠ تا بپزد. ابتدا خمیر را طبق دستور آماده کنید. حالا پوره کدو حلوایی، شیر عسلی، دارچین، تخم مرغ ها و وانیل را با هم داخل کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود. تارت را از فر درآورده و مواد را روی تارت بریزید و دوباره آن را داخل فر گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان را در تارت فرو کنید و تمیز بیرون بیاید، بپزید. * مواد داخل تارت مانند کیک سفت نیست و یک حالت پفکی و نرم دارد. * شیر عسلی را می توانید از سوپر مارکت ها تهیه کنید در صورتیکه در دسترس نبود، می توانید آن را با عسل جایگزین کنید. * می توانید برای پایه تارت از ساقه طلایی و کره آب شده استفاده کنید.مواد لازم برای خمیر تارت :
آرد ١/۵لیوان کره ١٢٠ گرم تخم مرغ ١ عدد پودر قند ٣ قاشق شیر سرد ١/٣ پیمانه طرز تهیه خمیر تارت :
مواد لازم برای تارت کدو حلوایی :
پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه شیر عسلی یک دوم قوطی تخم مرغ ۲ عدد دارچین ۱ قاشق چایخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه تارت کدو حلوایی :
نکته برای تهیه تارت کدو حلوایی :






