خمیر تارت را اماده کنید بعد ١ساعت استراحت در یخچال داخل قالب تارت را با خمیر پر می کنیم و با چنگال سوراخ می کنیم و می گذاریم داخل فر با درجه ١٨٠ تا بپزد.
مواد لازم برای تارت کدو حلوایی :
پوره کدو حلوایی
۱ پیمانه
شیر عسلی
یک دوم قوطی
تخم مرغ
۲ عدد
دارچین
۱ قاشق چایخوری
وانیل
یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه تارت کدو حلوایی :
ابتدا خمیر را طبق دستور آماده کنید. حالا پوره کدو حلوایی، شیر عسلی، دارچین، تخم مرغ ها و وانیل را با هم داخل کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.
تارت را از فر درآورده و مواد را روی تارت بریزید و دوباره آن را داخل فر گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان را در تارت فرو کنید و تمیز بیرون بیاید، بپزید.
نکته برای تهیه تارت کدو حلوایی :
* مواد داخل تارت مانند کیک سفت نیست و یک حالت پفکی و نرم دارد.
* شیر عسلی را می توانید از سوپر مارکت ها تهیه کنید در صورتیکه در دسترس نبود، می توانید آن را با عسل جایگزین کنید.
* می توانید برای پایه تارت از ساقه طلایی و کره آب شده استفاده کنید.