نکات مهم در انتخاب تجهیزات رستورانی

چاقوهای آشپزی

تجهیزات رستوران یکی از بخش های مهم رستوران است که در میزان موفقیت شما در امر رستوران داری بسیار تاثیرگذار خواهد بود. تجهیزات رستورانی شامل قطعات بزرگ و کوچکی است که در رستوران برای نگهداری و تولید محصولات غذایی استفاده می شود .

تجهیزات رستورانی شرایط را برای آشپز و کارکنان فراهم می کند تا به مشتریان خود سرویس دهی کنند. از آنجا که مرکز کسب و کار شما در رستوران، آشپزخانه است. پس لازم است تجهیزات رستورانی با کیفیتی انتخاب کنید. علاوه بر این، طبق تعرفه وزارت بهداشت و اماکن، رستوران باید دارای تجهیزات کافی در زمینه کاری مربوط به خود باشد.

تجهیزات رستوران ایتالیایی

از بین غذاهای متنوع، غذاهای ایتالیایی با ذائقه مردم ایران سازگارند و مورد علاقه بسیاری از مردم است. پیتزا و پاستا از غذاهای محبوب ایتالیایی هاست که طرفداران خاص خود را دارد.

برای پخت این غذاها تجهیزات رستورانی مناسبی وجود دارد. برای تهیه پیتزای سنتی ایتالیایی، تنور پخت پیتزا بسیار مهم است تا بتوانید پیتزای اصیل ایتالیایی را به مشتریان خود عرضه کنید. برای خرید تجهیزات رستوران ایتالیایی در بازار فرهای پیتزاپزی با ظرفیت و قیمت های گوناگونی وجود دارد.

اغلب تجهیزات آن وارداتی و دارای قیمت بالایی است. در سال های اخیر تولیدکنندگان داخلی نیز در زمینه تجهیزات رستوران های ایتالیایی فعالیت می کنند. آنچه در مورد این تجهیزات رستورانی مهم است، موضوع کیفیت آن هاست. اگر در ساخت لوازم آشپزخانه از استیل استفاده شود، نظافت این تجهیزات آسان تر خواهد شد و طول عمر بیشتری هم دارند.

به دلیل استقبال زیاد جوانان و خانواده ها از پیتزا و پاستا در رستوران های ایتالیایی بهتر است از  تجهیزات رستورانی مناسب و با کیفیت استفاده کنید تا رضایت مشتریان خود را افزایش دهید.

برخی از نکات مهم در انتخاب تجهیزات رستوران، موضوع ایمنی و بهداشتی بودن آن است که در بین این وسایل، تجهیزات بردوتی نقش مهمی در سلامتی و جلب رضایت مشتری دارند. با خرید بهترین تجهیزات رستورانی می توانید بهترین غذاها را در اختیار مشتریان خود قرار دهید (اصول خرید تجهیزات رستورانی).

ایمنی تجهیزات رستوران

از مهم ترین موارد در هنگام انتخاب تجهیزات رستورانی ایمنی بودن این تجهیزات است. عدم توجه به ایمنی رستوران، می تواند بهره وری و موفقیت شما در شغل رستوران داری را کاهش دهد. همواره خطرهای احتمالی در کسب و کار رستوران داری وجود دارد. مطمئن شوید ایمنی آشپزخانه رستوران شما براساس استانداردهای آتش نشانی انجام شود.

یکی از مهمترین تجهیزات در رستوران های ایتالیایی لوازم ویژه اطفای حریق، خاموش کننده های دستی، کف های خاموش کننده، پودر خاموش کننده، کپسول های کوچک آتش نشانی و دیگر لوازم خاموش کننده آتش است.

تجهیزات برودتی رستوران

یکی دیگر از تجهیزات رستورانی یخچال، فریزر و وسایل نگهدارنده مواد اولیه و غذا است. تجهیزات برودتی در آشپزخانه رستوران، فضای ذخیره موادغذایی سرد را فراهم می کنند و سبب جلوگیری از فاسد شدن موادغذایی یخ زده می شوند. برای راه اندازی رستوران ایتالیایی باید از تجهیزات برودتی استفاده کنید. این تجهیزات در سلامتی مشتری نقش بسیار مهمی دارند.

هنگام انتخاب تجهیزات بردوتی با در نظر گرفتن اندازه فضای آشپزخانه خود اقدام به خرید این وسایل کنید. بعد از خرید، مراحل نصب، راه اندازی و نحوه نگهداری آن را حتما یاد بگیرید.

تجهیزات بهداشتی رستوران

تجهیزات برودتی در سلامت مواد غذایی و بهداشت رستوران نقش مهمی دارد. علاوه بر آن آشپزخانه رستوران باید به لوازم شستشوی ظروف و پاکیزگی مکان و سیستم دفع زباله مجهز باشد و کارکنان آشپزخانه کارت بهداشت سلامت داشته باشند. تجهیزات رستوران ایتالیایی نیز باید قابلیت شستشو و ضد عفونی داشته باشند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *