معرفی آمفی تئاتر های دنیا

اپرا پاریس

در کل دنیا آمفی تئاتر های متعدد و زیبایی وجود دارد. در این مکان ها معماری های ویژه ای دیده می شود که در حقیقت می توان شاهد معماری های هنرمندانه ای باشیم. در جذاب ترین تئاتر های دنیا، هنر و معماری به سبکی ظریف و زیبا با یکدیگر ترکیب می شوند. عظمت و زیبایی این سالن های تئاتر به اندازه ای جذب کنده است که روی صندلی آمفی تئاتر می نشینید و اجرای هنرمندن را تماشا می کنید. ساعت هایی ارزشمند را می توانید در این سالن ها سپری نمایید. نشستن بر صندلی آمفی تئاتر لذتی وصف ناپذیر در پی دارد.

آمفی تئاتر های دیدنی دنیا

اپرای گارنیه در پاریس

شهر پاریس شهرت خاص در دنیا دارد و بناها و ساختمان های باشکوه و زیبایی نیز در این شهر قرار دارد. در سالن تئاتر اپرای گارنیه لوستری بی نظیر و باشکوه قرار دارد که در سال ۱۸۹۶ یکی از کارگران را به کشتن داد و این امر سوژه ای برای نوشتن کتاب شبح اپرا شد. سقف این سالن بسیار زیبا و دیدنی صحنه‌های بی‌شماری از اپراهای معروف را به تصویر می‌کشد.

تئاترو لا فنیچه در ونیز

تئاترو لا فنیچه در ونیز در سال ۱۷۹۲ شروع به کار کرده است و آهنگسازان معروفی نظیر بلینی، دونیتزتی، روسینی، استراوینسکی و وردی را میزبانی کرده است. آتش سوزی مشهوری در سال ۱۹۹۶ تاریخ این اپرا را تکمیل کرده است و همچنان این بنا با قدمت ۲۰۰ ساله عظمت و شکوه خاص خود را دارند.

قصر موسیقی کاتالان در بارسلون

جوئیز دومنکی مونتانر، یک معمار است که قصر موسیقی کاتالان را به شیوه ی آرنووی کاتالونیایی در بارسلون طراحی کرده است و در سال ۱۹۰۸ ساخت آن به پایان رسیده است. «پالائو دلا موسیکا کاتالانا» یا «قصر موسیقی کاتالان» سالنی بسیار مشهور است که تا به امروز اجراهای زیادی را به خود دیده است. لازم به ذکر است که این بنا در لیست میراث فرهنگی نیز به ثبت رسیده است و شیشه های رنگی نیز در آن دیده می شود. در تزیین این بنا از مجسمه و موزائیک کاری های زیبا و تماشایی استفاده شده است.

اپرا هاوس در سیدنی

معماری به اسم یورن اوتسون اپرا هاوس را طراحی کرده است و در سال ۱۹۷۳ ساخت آن صورت گرفت. این سالن بزرگ هر سال بالای ۱۵۰۰ اجرا را به خود می بیند. مردمان استرالیایی برای داشتن این سالن به خود افتخار می کنند چراکه هر سال بالای ۱/۲ میلیون تماشاچی از اجراهای این آمفی تئاتر دیدن می کنند. لازم به ذکر است که این بنا توانایی اجرای چند برنامه به صورت همزمان در لیست میراث جهانی یونسکو ثبت شده است.

اپرای مونته کارلو در موناکو

اپرای مونته کارلو به وسیله ی شارل گارنیه طراحی شد. امروزه این مکان به سل گارنیه نیز مشهور است. در سال ۱۸۷۹ این اپرا به روی بازدیدکننده ها و تماشاچی ها باز شد. می‌توانید از اجراهای اپرا و باله، سمفونی ارکستر و همچنین تئاتر‌های و امکانات آوانگارد اینجا نهایت لذت را ببرید.

اودئون هرودس آتیکوس در آتن

در سال ۱۷۴ میلادی با افتتاح تئاتر آکروپولیس موسیقیدان های یونانی متعددی پای در آن نهادند. به این مکان هرودئون نیز می گویند . لازم به ذکر است که خواننده های بزرگی نظیر التون جان و استینگ در آتن در این تئاتر اجرا داشته اند. در این مکان اجراهای تئاتری، موسیقی و رقص نیز برگزار می شود.

اپرای گوانگژو در گوانگژو

اپرای گوانگژو در سال ۲۰۱۰ میلادی طراحی و افتتاح شد. معماری بسیار زیبایی را دارا می باشد.

تئاترو الا اسکالا در میلان

تئاترو الا اسکالا در سال ۱۷۷۸ در میلان بنا شده است. اولین اجرا این سالن هم به «نوئووو رجیو دوکاله تئاترو الا اسکالا» مشهور شده است. ظرفیت سالن این تئاتر ۲۰۳۰ نفر است.

شکسپیر گلوب در لندن

در سال ۱۵۹۹ شکسپیر گلوب در انگلیس ساخته شد. جالب است بدانید که این تئاتر در سال ۱۶۱۳ تحت یک آتش سوزی خراب شد و در سال بعد مجددا مور بازسازی قرار گرفت. در سال ۱۶۴۴ این بنا را تخریب کردند و در سال ۱۹۹۷ دوباره ساخته شد. بهتر است بدانید که این سالن به وسیله ی سم وانامیکر یک بازیگر و کارگردان ساخته شد.

هارپا کنسرت هال در ریجاویک

هارپا کنسرت هال در شهر ریجاویک قرار گرفته است و با داشتن سردر شیشه ای خاصی که دارد جز سمبل این شهر شناخته می شود. طرح آن‌ را از کوهستا‌ن‌ها و دریای بزرگی که شهر را احاطه کرده الهام گرفتند. امکانات حیرت انگیز این سالن برای کنسرت، نمایشگاه، کنفرانس و جلسات و رویدادهای دیگر قابل استفاده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *