معرفی ادویه های محرک جنسی
برخی از ادویه محرک جنسی عبارتند از:
زنجبیل، آویشن، الیل کوهی، جعفری، وانیل، نعناع، نارگیل، بادام شیرین، فلفل فرنگی
برگ گیاهان دارویی یاد شده را اغلب به صورت دم کرده و یا خشک شده همراه با غذا مصرف می کنند.
ماده موثر این گیاهان بیشتر اشتهاآور و بادشکن و محرک مراکز تنفسی و مقوی قلب است و عطر برخی از آنها نیز برانگیزنده است.
گاه از مالیدن عصاره یا روغن های گوناگون آنها به آلت تناسلی زن استفاده می شده است.
و با این روش رگهای اندام های آمیزشی گشاد می شد و در پی آن پرخونی موضعی پدید می آمد و گاه به ایجاد تاول در پوست می انجامید.
روغن تپه، کانتارید و عصاره فلفل سیاه از این نظر شهرت بسیار داشته است.
نحوه مصرف غذا نیز در میزان اثرگذاری احتمالی آن دخالت دارد.
غذایی که در محیط باز در پرتو مطبوع آفتاب و در میان ترنم موسیقی ملایم صرف می شود طبعا اثر نیکوتری خواهد داشت و گواراتر خواهد بود.
زیبایی و وضع ظاهری غذا نیز در روحیه آدمی اثر می کند. ممکن است نوعی غذا بر اشتهای آدمی بیفزاید و غذایی دیگر دل را بهم بزند.
در میان گیاهان نیز، شلغم به علت داشتن فسفر و ویتامین ب مهیج قوای شهوانی و زیاد کننده نیروی جوانی است.
ادویه و غذاها:
ادویه گوناگون شناخته شده ترین موادی هستند که از دیرباز به قصد تحریک جنسی به ار می رفته اند.
مصرف آنها از راه دهان و اثر آنها مربوط به روغن های فرّار و یا آلکالوئیدهای گوناگونی است که مورد استفاده بوده است.
روغن های فرار و آلکالوئیدها از طریق کلیه دفع می شوند و مجاری ادراری را تحریک می کنند و احتمالا قوس عصبی نعوظ را تحریک پذیر می سازند.