تجهیزات مورد نیاز فست فود را بشناسیم

چگونه ساندویچ مخلوط درست کنیم؟

اگر شما نیز صاحب فست فود هستید, حتما می دانید که هر فست فود و رستورانی نیاز به تجهیزات به خصوص دارد. برای داشتن یک آشپزخانه ی صنعتی احتیاج به تجهیزات صنعتی دارید. برای خرید تجهیزات فست فود بهتر است, در ابتدا برخی از این تجهیزات را بشناسید. در ادامه ی این مطلب به بررسی و معرفی برخی از تجهیزات فست فود می پردازیم. با ما همراه باشید.

تجهیزات فست فود

کابینت آب چکان

یکی از مهم ترین تجهیزات فست فود کابینت آب چکان صنعتی است که در بخش شستشوی ظروف قرار دارد. استفاده از این وسیله به این جهت است که ظروف تازه شسته شده برای خشک شدن و یده شدن در کابینت بر روی آب چکان قرار گیرد. کابینت آب چکان به دیوار متصل می شود و فضای بسیار کمی را در آشپزخانه اشغال می کند.
با توجه به اندازه و ابعاد این وسیله قیمت آن برآورد می شود.

مشخصات فنی کابینت آب چکان

– تمام استیل ( ورق استیل خشدار روکش دار به ضخامت ۰/۸ میلی متر ).
– قسمت بالای سبد آبچکان دارای درب ریلی .
– سبد آبچکان براساس درخواست مشتری ( تمام استیل ، آبکاری استیل و روکش pvc ) قابل تولید می باشد .
– ابعاد استاندارد شامل : ۶۰*۳۰*۸۰ ، ۶۰*۳۰*۱۰۰ ، ۶۰*۳۰*۱۲۰ ، ۶۰*۳۰*۱۵۰ .
– قابل تولید در ابعاد استاندارد و سفارشی .

دستگاه همبرگر زن صنعتی

همبرگر یکی از مهم ترین غذا ها در فست فود است که تمامی فست فود ها این غذای خوشمزه را سرو می کنند. برای درست کردن همبرگر احتیاج به دستگاه مخصوص داریم. دستگاه همبرگر زن دستگاهی است که جهت فرم دادن و تهیه همبرگز در تمامی فست فود ها استفاده می شود که این دستگاه جز تجهیزات ضروری در یک فست فود شناخته شده است.
این دستگاه انواع مختلفی نظیر همبرگر زن دستی, همبرگر زن نیمه اتوماتیک و همبرگر زن تمام اتوماتیک دارد.

دستگاه یخ ساز صنعتی

اکثر رستوران ها, کافی شاپ ها و فست فود هایی که به مشتریان خود اهمیت زیادی می دهند, از دستگاه یخ ساز استفاده می کنند. خوردن نوشیدنی همراه با یخ لذت بخش تر است و به نظر می رسد همراه با کیفیت مناسب غذا لحظات خوب و ماندگار تری را در ذهن مشتری هک خواهد کرد. این امر علاوه بر آن که می تواند رضایت کامل مشتری را جلب نماید, نوعی تبلیغ نیز به حساب می آید. این دستگاه با توجه به حجم مورد نیازتان در ظرفیت های متفاوت تولید می شود. این دستگاه قابلیت تولید یخ به صورت پودری و یخ قالبی در وزن ها و ابعاد مختلف دارد.

یخچال صنعتی

در فست فود ها برای نگهداری مواد غذایی, سالاد, نوشابه و انواع نوشیدنی های دیگر از یخچال ایستاده صنعتی استفاده می کنند. یخچال صنعتی نیز با توجه به احتیاج مشتری در ابعاد مختلف و به شکل های درب شیشه ای و درب استیل تولید و عرضه می شود.

مشخصات فنی یخچال صنعتی

– تمام استیل
– عایق شده بهصورت فوم تزریق جهت ایجاد برودت بهتر
– تغییر تعداد درب ها با توجه به نیاز مشتری (یک درب ، دو درب و … )
– تولید در ابعاد استاندارد ۷۰ ، ۱۵۰ و ۱۹۰ سانت و به صورت سفارشی بر اساس نیاز مشتری .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *